Ειδική έκδοση «E-Tech engineered» για Renault Arkana, Mégane, Clio και Captur

Ειδική έκδοση «E-Tech engineered» για Renault Arkana, Mégane, Clio και Captur

Εμπνευσμένη από το νέο ηλεκτρικό Renault Mégane E-Tech, η σπέσιαλ έκδοση «E-Tech engineered» θα είναι διαθέσιμη από αυτόν τον μήνα με εξοπλισμό RS Line και διακοσμήσεις σπορτίβ και premium

Από τον αυτόν τον μήνα, η Renault θα προσφέρει στους αγοραστές των Captur, Clio, Arkana και Mégane μια νέα έκδοση που ονομάζεται «E-Tech engineered». Ένα premium επίπεδο εξοπλισμού συνδυασμένο με σπορ σχεδιασμό εμπνευσμένο από το νέο ηλεκτρικό Mégane E-Tech

Η high-end αύρα και η σπορτίβ εμφάνιση των Renault E-Tech engineered αφορούν αποκλειστικά τα υβριδικά μοντέλα της φίρμας. 

Αυτή η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα εξηλεκτρισμένα παραπάνω μοντέλα. Δηλαδή, για τα αυτοφορτιζόμενα Arkana, Captur (δεν εισάγεται στην Ελλάδα) και Clio, και τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά Captur και Mégane (χάτσμπακ και στέισον).

Η ειδική έκδοση E-Tech διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα και τον εξοπλισμό του επιπέδου R.S. Line και προσθέτει ένα κοσμητικό κοστούμι, υιοθετώντας επεξεργασία χρωμάτων και υλικών που κινούνται στο επίπεδο της πολυτέλειας και της αθλητικότητας.Renault E-Tech engineered

Εξωτερικά, αυτή η ειδική έκδοση διακρίνεται από αναβαθμισμένα κομμάτια με τη ζεστή απόχρωση τιτανίου, όπως το F1 Blade στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, διακοσμήσεις στα πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω στο κάτω μέρος, καθώς και κοσμητικές επισημάνσεις στις ζάντες. Ο Ρόμβος, το σήμα της Renault, εμπρός πίσω είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα όπως και τα γράμματα που αποτελούν το όνομα του μοντέλου.

Renault E-Tech engineered

Το look των αυτοκινήτων ολοκληρώνεται με μια νέα υβριδική σήμανση «E-Tech» ή «Plug-in-hybrid», τοποθετημένη στην πίσω πόρτα. Τέλος, μια ειδική ετικέτα επισημαίνει την έκδοση στην πόρτα του οδηγού.

Το τιμόνι είναι και αυτό σεσημασμένο με ένα «E» της υπογραφής E-Tech, ενώ στο κατώφλι στις πόρτες ενσωματώνεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο, επαναλαμβάνοντας αυτό της εξωτερικής σήμανσης.

Renault E-Tech engineered

Τα μοντέλα της έκδοσης E-Tech engineered θα διατίθενται σε διάφορα χρώματα ανάλογα με το μοντέλο. Οι παραγγελίες θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες για τα Clio, Arkana και Megane, και αργότερα για το Captur. Αυτή βέβαια είναι η προαναγγελία της Billancourt για τη γαλλική αγορά, ενώ προσώρας στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα φτάσουν τα Renault E-Tech engineered. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube