16.000 ευρώ αναμένεται να κοστίζει το νέο Opel Adam Rocks

16.000 ευρώ αναμένεται να κοστίζει το νέο Opel Adam Rocks

Η Opel ανακοίνωσε τη βασική τιμή για το νέο niche αστικό crossover που έρχεται στις 30 Ιουνίου.

Σηματοδοτώντας το γερμανικό ντεμπούτο του Adam Rocks στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Λειψίας, η Opel ανακοίνωσε σήμερα τη βασική τιμή για το mini-crossover πόλης.

Με υφασμάτινη οροφή Swing Top, το Adam Rocks εγγυάται όλη την οδηγική απόλαυση ενός ανοιχτού αυτοκινήτου. Το νέο Opel θα διατίθεται από τις 30 Ιουνίου προσδίδοντας περισσότερο χρώμα και στυλ στην οικογένεια Adam, που έχει προσελκύσει πάνω από 80.000 πελάτες από τότε που το πρώτο μοδάτο Adam κυκλοφόρησε στους δρόμους, πριν από ένα χρόνο περίπου.

Από την βασική του έκδοση, το Adam Rocks προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, που περιλαμβάνει κλιμαστισμό, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, cruise control και συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth. Επίσης στάνταρ είναι η μοναδική υφασμάτινη οροφή Swing Top του Rocks, που ανοίγει ηλεκτρικά σε πέντε μόλις δευτερόλεπτα, καθώς και ένα εξατομικευμένο κλειδί. Το πολυβραβευμένο σύστημα infotainment IntelliLink της Opel διατίθεται προαιρετικά, κάνοντας το Adam το καλύτερα συνδεδεμένο μικρό αυτοκίνητο στο δρόμο.

Με περιφερειακή προστασία αμαξώματος και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 15 mm, το Adam Rocks μήκους 3,74 m ξεχωρίζει με τις μυώδεις αναλογίες του και παράλληλα λανσάρει μία νέα γενιά κινητήρων στην οικογένεια Adam. Ο νέος 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβων και κραδασμών. Πληροί ήδη τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 και λανσάρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος: 90 PS ή 115 PS και ροπή 16,9 kgm από τις 1.800 rpm.

Στη Γερμανία οι τιμές θα ξεκινούν από τα 15.990 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα η αναμενόμενη τιμή είναι 16.000 ευρώ.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube