Sébastien Loeb Rally EVO [videos]

Sébastien Loeb Rally EVO [videos]

Μια καινούρια εικονική αγωνιστική εμπειρία ξεκινά.

Σε λίγες μέρες ξεκινά η διάθεση του νέου video game Sébastien Loeb Rally EVO (για προπαραγγελίες πατήστε ΕΔΩ), ενός rally simulator που φέρνει ακρίβεια στον χειρισμό, λεπτομέρεια στα γραφικά και μεγάλη ποικιλία σε πίστες και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το νέο παιχνίδι της Milestone θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στις 29 Ιανουαρίου και θα προσφέρεται στις πλατφόρμες PS4, Xbox One και PC. Ο σύγχρονος θρύλος των rally Sébastien Loeb, έδωσε το όνομά του και τα «φώτα» του στο συγκεκριμένο video game με στόχο να γίνει το καλύτερο του είδους.

Το Sébastien Loeb Rally EVO διαθέτει 300 km πραγματικών διαδρομών, 8 διαφορετικά rally, 64 ειδικές διαδρομές και 5 πίστες Rallycross. Επιπλέον, διαθέτει και την επίσημη διαδρομή του Pikes Peak, με πάνω από 20 km διαδρομή που αναπαράγουν όλη την εμπειρία την ιστορικής ανάβασης.

Στο νέο video game της Milestone θα βρείτε 16 κατασκευαστές αυτοκινήτων και πάνω από 50 αγωνιστικά μοντέλα με μεγάλες δυνατότητες χρωματικής επιλογής, ενώ τα είδη παιχνιδιού είναι τέσσερα: Race Mode, Career, Sebastien Loeb Experience και Online Multiplayer.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube