14 σούπερκαρ παρκάρουν σε υποβρύχιο γκαράζ [video]

14 σούπερκαρ παρκάρουν σε υποβρύχιο γκαράζ [video]

Πολυτελής βίλα $70 εκατομμυρίων μπορεί να φιλοξενήσει 14 σούπερκαρ σε υποβρύχιο γκαράζ.

υποβρύχιο γκαράζ

Καθώς οι πλούσιοι γίνονται όλο και πλουσιότεροι, οι κατασκευαστές πολυτελών κατοικιών ψάχνουν νέους τρόπους για να τους καλοπιάσουν, ώστε να ανοίξουν τα βαθιά τους πουγκιά. Η τελευταία μόδα είναι το υποβρύχιο γκαράζ.

Ναι, καλά διαβάσατε, υποβρύχιο γκαράζ! Μετά τους πολυτελείς ουρανοξύστες, όπως αυτόν που κατασκευάζει η Pagani στο Μαϊάμι, μετά τον ειδικό ανελκυστήρα που φέρνει το αυτοκίνητό σου μες στο διαμέρισμα, παροχή που απολαμβάνει ο Lionel Messi, αυτή είναι η πιο πρόσφατη τάση για την υψηλή κοινωνία.

Πώς θα καλέσεις τον γείτονα για ένα απεριτίφ, αν δεν δει σαλάχια να περιβάλλουν την Chiron σου;

υποβρύχιο γκαράζ

Το ονειρεμένο σπίτι βρίσκεται στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Palm Jumeirah. Ένα αρχιπέλαγος τεχνητών νησιών σε σχήμα φοίνικα, το νούμερο ένα μέρος για την αραβική ελίτ. Εξ ου και το υποβρύχιο γκαράζ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Bentley έφτιαξε την Bentley των ουίσκι μαζί με την The Macallan

Ο συνολικός χώρος διαβίωσης εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα και 1.788 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια χωρισμένα σε δύο διαφορετικές πτέρυγες που συνδέονται με ένα διάδρομο περιφραγμένο σε γυαλί. Προσφέροντας θέα στα δέντρα μπονσάι τόσο μέσα στο αίθριο του αρχοντικού όσο κι έξω, σε τμήματα της ταράτσας που λειτουργούν κι ως πλωτοί κήποι.

υποβρύχιο γκαράζ

Αλλά μιας και διαβάζετε το Drive κι όχι τον Σπιτόγατο, ας επικεντρωθούμε στο υποβρύχιο γκαράζ. Βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας και χρειάστηκε μήνες για να κατασκευαστεί. 

Δεν είναι ένα απλό γκαράζ, αφού περιλαμβάνει μαρμάρινες επιφάνειες, έργα τέχνης και σίγουρα, πολλά 4τροχα αριστουργήματα. Στο βίντεο που επισυνάπτεται παρελαύνουν μπροστά μας μια Bugatti Chiron Super Sport 300+ του 2022. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γιατί ο Steve Jobs αγόραζε την ίδια Porsche κάθε έξι μήνες;

Μια Pagani Huayra Carbon Edition του 2012, μια Ferrari LaFerrari Aperta του 2016, μια Lamborghini Sián Roadster του 2021, μια Porsche 918 Martini Edition με το πακέτο Weissach του 2015, το μοναδικό πρωτότυπο Nissan Skyline R34 M-Spec και μια Ferrari 812 Competizione του 2023. 

υποβρύχιο γκαράζ

Προσοχή: Τα παραπάνω υπεραυτοκίνητα δεν περιλαμβάνονται στην πώληση, απλώς παραβρέθηκαν εκεί για τις ανάγκες της αγγελίας. Αν και με τιμή αγοράς στα $70 εκατομμύρια (€65 εκατομμύρια), θα περιμέναμε κάποιες εξωτικές κατασκευές στο υποβρύχιο γκαράζ.

Θυμίζουμε ότι πολύ φθηνότερες κατοικίες, όπως αυτή των €12 εκατομμυρίων, περιλαμβάνει κι ένα ολοκαίνουργιο Tesla Cybertruck. Όσο να 'ναι, περιμέναμε κι εδώ να υπάρχει το κατιτίς. Αν κι όπως λογικά θα επισημάνετε, όποιος έχει να διαθέσει τόσα χρήματα για το νέο του σπιτικό, θα έχει και μερικά εκλεκτά οχήματα στη συλλογή του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube