Η Bentley έφτιαξε την Bentley των ουίσκι μαζί με την The Macallan

Η Bentley έφτιαξε την Bentley των ουίσκι μαζί με την The Macallan

Το ειδικό single malt ουίσκι έχει δημιουργηθεί από την The Macallan και παρέχει νότες αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών.

Στους ιδιοκτήτες Bentley αρέσουν τα πιο εκλεκτά πράγματα στη ζωή, για αυτό κι η βρετανική μάρκα συνεργάστηκε με έναν διάσημο κατασκευαστή single malt ουίσκι για να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο.

Αν και δεν έχει δημοσιευτεί η τιμή για το ειδικό ρόφημα, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι είναι υπερβολικά υψηλή. Για Bentley μιλάμε στο κάτω-κάτω.

Έχεις Bentley και θες το απόλυτο; Αυτό το ουίσκι φτιάχθηκε για σένα

Το ουίσκι ονομάζεται «The Macallan Horizon» κι αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Bentley και του διάσημου κατασκευαστή ουίσκι The Macallan.

Bentley

Έρχεται σε ένα ειδικό γυάλινο δοχείο που μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης παρά με μπουκάλι και περιλαμβάνει μια αλουμινένια περιτύλιξη που αγκαλιάζει το γυαλί. Το μπουκάλι είναι επίσης περιτυλιγμένο με δέρμα σε χρώμα καστανιάς και περιλαμβάνει πλαίσιο από ανακυκλωμένο χαλκό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αστυνομικός απολύθηκε γιατί έκανε το Jack Daniels υγρό υαλοκαθαριστήρων! [video]

Σαν να μην έφτανε αυτό για να κάνει τους πελάτες της Bentley χαρούμενους, το γεγονός ότι κάθε μπουκάλι περιλαμβάνει ένα ένθετο από ξύλο φτιαγμένο από ένα από τα έξι βαρέλια βελανιδιάς που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του ουίσκι, θα ενθαρρύνει τους αγοραστές να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Bentley

Όσο για το ίδιο το ουίσκι, λέγεται ότι παρέχει νότες αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών με αρώματα βελανιδιάς και δέρματος. Αλλά με την τιμή που έχει, αμφιβάλλουμε αν κάποιος θα τολμήσει να ανοίξει το μπουκάλι των 700 ml με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 46,6%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Bowmore και η Aston Martin εμφιαλώνουν το συλλεκτικό ουίσκι Black Bowmore DB5 1964

«Έχουμε περάσει χρόνια δουλεύοντας με την The Macallan, αφιερώνοντας χρόνο για να δημιουργήσουμε αυτό το απίστευτο πρώτο κοινό προϊόν που αντιπροσωπεύει το καλύτερο και των δύο εμπορικών σημάτων», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Bentley , Adrian Hallmark. 

Bentley

«Επικεντρωμένο σε καινοτόμα υλικά που αντικατοπτρίζουν την εστίασή μας στο μέλλον, το τελικό αποτέλεσμα –τόσο το ουίσκι όσο και το δοχείο που το περιέχει– είναι εκπληκτικά κι αντιπροσωπεύουν ένα νέο σημείο αναφοράς για το σχεδιασμό, τα υλικά και την ποιότητα σε αυτόν τον χώρο».

Θυμίζουμε ότι η Bentley παράγει εδώ και κάμποσα χρόνια το δικό της μέλι, ενώ πρόσφατα παρουσίασε και μια νέα επετειακή έκδοση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube