Νέο Hyundai i20 WRC: Οι δοκιμές εξελίσσονται σύμφωνα με το πρόγραμμα

Νέο Hyundai i20 WRC: Οι δοκιμές εξελίσσονται σύμφωνα με το πρόγραμμα

Η Hyundai Motorsport ολοκλήρωσε δύο σειρές σκληρών δοκιμών στο χώμα, αξιολογώντας την καταλληλότητα του i20 WRC για το πρωτάθλημα του 2014.

Η Hyundai Motorsport συνέχισε μέσα στον Ιούλιο την ισχυρή πρόοδο του προγράμματος εξέλιξης πάνω στο νέο και προδιαγραφών 2014 Hyundai i20 WRC.

Και οι τρεις οδηγοί της ομάδας που υπέγραψαν πρόσφατα τη συνεργασία τους με τη Hyundai Motorsport, Juho Hänninen, Bryan Bouffier και Chris Atkinson, βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του i20 WRC, καθώς η ομάδα αξιολόγησε μια σειρά νέων εξαρτημάτων ειδικά για χρήση στο χώμα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ντεμπούτο του αυτοκινήτου στο WRC 2014.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Michel Nandan, από τις νέες εγκαταστάσεις της Hyundai Motorsport, σχολίασε: «Είχαμε ένα μήνα γεμάτο δοκιμές και μάθαμε πολλά για το δυναμικό των επιδόσεων του νέου Hyundai i20 WRC σε μια ευρεία γκάμα περιπτώσεων. Όπως συμβαίνει με κάθε εναρκτήριο πρόγραμμα δοκιμών, δημιουργούνται πολλά θέματα που χρειάζεται να ξεπεράσεις. Αλλά αυτός είναι ακριβώς ο στόχος των τεστ και τώρα έχουμε το χρόνο στη διάθεσή μας για να τα αναλύσουμε και να τα κατανοήσουμε. Με την ομάδα έχουν υπογράψει τρεις ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί οδηγοί στον τομέα της εξέλιξης και αξιολογώ το ισοζύγιο των δοκιμών του τελευταίου μήνα ως θετικό».

Η ομάδα της Hyundai Motorsport διεξήγαγε δύο ξεχωριστές σειρές δοκιμών τον Ιούλιο, κατά τις οποίες η τελευταία έκδοση του i20 WRC δοκιμάστηκε με κύριο αντικείμενο να διασφαλιστεί την καταλληλότητα ανταλλακτικών και συστημάτων για το FIA World Rally Championship του 2014.



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube