Drift: H Murciélago του Daigo Saito απέναντι στο LF-A του Youichi Imamura [videos]

Drift: H Murciélago του Daigo Saito απέναντι στο LF-A του Youichi Imamura [videos]

Ο κόσμος του ντρίφτινγκ δεν θα άξιζε χωρίς τις εκπλήξεις και η κόντρα μεταξύ ενός Lexus LF-A και μιας Lamborghini Murciélago με sideways είναι ό,τι το καλύτερο.

Φίλες και φίλοι, δεν πρόκειται για racing game. Ούτως ή άλλως είχαμε φιλοξενήσει τη Liberty Walk Lamborghini Murciélago του Daigo Saito και γνωρίζαμε ότι είναι έτοιμη για ντριφτ.

Και είχαμε ακόμη καταλάβει ότι το ιταλικό τέρας πήγαινε κατευθείαν στην αυλή των μεγάλων, στην D1 Grand Prix. Με «μόλις» 650 άλογα, η Lambo υπολείπεται αρκετά σε δύναμη από το τουρμπάτο μοτέρ V8 του LF-A με τα 1.000 άλογα, μιας και αυτό το Lexus του Youichi Imamura φοράει κάτω από το καπό έναν Toyota TRD NASCAR V8.

Προφανώς και δεν αποτελεί έκπληξη ότι το τρομερό Lexus πήρε τον αγώνα, καθώς η Lambo έδειχνε λίγο έξω από τα νερά της στην πίστα. Να σας θυμίσουμε ότι αντίθετα με το LF-A, η Murciélago είναι φρέσκια στο σπορ και τώρα κάνει τις απαραίτητες μικρορυθμίσεις για να έρθει στα ίσα της για αγώνες ντριφτ. Βλέπετε, με μοτέρ στο κέντρο, το πισωκίνητο set-up δεν είναι πιθανότατα ο ιδανικός συνδυασμός για ντρίφτινγκ. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι ήρθε για να μείνει στη διοργάνωση και με μια σοβαρή αναβάθμιση στο μέλλον θα τα πάει ακόμα καλύτερα.

Εν τω μεταξύ, παρότι ίσως η πίστα είχε κάτι να κάνει με την επίδοση της Lambo, οι γραμμές της δεν φαίνονταν όσο ελικοειδείς θα έπρεπε, όπως για παράδειγμα εκείνες που γράφουν τα αναντάμ παπαντάμ μηχανήματα της JDM. Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε την προσπάθεια και ανυπομονούμε να τη δούμε να ντριφτάρει ακόμα περισσότερο.



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube