Φτιάξε ένα τροχόσπιτο με τουβλάκια LEGO [video]

Φτιάξε ένα τροχόσπιτο με τουβλάκια LEGO [video]

Ένα πραγματικό τροχόσπιτο φτιαγμένο από 215.158 τουβλάκια LEGO κατέκτησε το σχετικό ρεκόρ Guinness.

Στην έκθεση Motorhome and Caravan Show 2015, στο Birmingham του Ην. Βασιλείου, παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο γνωστό τροχόσπιτο από τουβλάκια LEGO, κερδίζοντας τη θέση του στο Guinness World Records.

Το εντυπωσιακό τροχόσπιτο ετοίμασαν 12... Lego-τεχνίτες, οι οποίοι χρειάστηκαν συνολικά 12 εβδομάδες. Αποτελεί ακριβή αντιγραφή ενός πραγματικού τροχόσπιτου, με μήκος 3,6 m και ύψος 2,2 m. Διαθέτει λειτουργικό νεροχύτη και εσωτερικό φωτισμό, ενώ έχει ακόμα κρεβάτι, ψυγείο, και πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως οδοντόβουρτσες, μαγειρικά σκεύη και ένα σκάκι, όλα φτιαγμένα από τουβλάκια LEGO. Ο εκπρόσωπος του National Caravan Council, του φορέα που είχε την ιδέα για το τροχόσπιτο, δήλωσε: «Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για να γιορτάσουμε τα 130 χρόνια διακοπών με τροχόσπιτο, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Το τροχόσπιτο εκτέθηκε στο NEC Birmingham από τις 13 ως τις 18 Οκτωβρίου για το Motorhome and Caravan Show 2015. Και θα παραμείνει για λίγο ακόμα εκεί, αφού το τριήμερο 29 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου διοργανώνεται στον ίδιο χώρο το BRICK 2015, μια εκδήλωση για τους fans των LEGO.

[Πηγή: Guinness World Records]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube