Η Lamborghini δίνει άπλα στο PoloStorico

Η Lamborghini δίνει άπλα στο PoloStorico

Η Lamborghini επεξέτεινε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Sant’Agata με νέα κτίρια που προορίζονται ειδικά για το τμήμα αποκατάστασης κλασικών αυτοκινήτων, PoloStorico.

Η Lamborghini λανσάρισε το τμήμα αποκατάστασης για κλασικά αυτοκίνητά της, το PoloStorico, τον προηγούμενο χρόνο.

Μια κίνηση που έχει στόχο να βοηθά του κατόχους κλασικών Lamborghini  να αποκαθιστούν με τη μεγαλύτερη ακρίβεια και με την προσήκουσα αυθεντικότητα τα αυτοκίνητά τους. Αλλά και στη συνέχεια να πιστοποιεί με χαρτιά αυθεντικότητας κάθε αυτοκίνητο που περνά από το ατελιέ της.

Το PoloStorico αναλαμβάνει να αποκαταστήσει κάθε Lamborghini που έχει αφήσει πίσω της τη γραμμή παραγωγής τουλάχιστον δέκα χρόνια, εκτελώντας εργασίες από το πρώτο μοντέλο της, την 350GT μέχρι εμβληματικά κεντρομήχανα σούπερκαρ, όπως η Diablo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο κέντρο αποκατάστασης από τη Lamborghini

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Lamborghini 350GT ξαναβρίσκει τη νιότη της [video]


Εκτός από τις αποκαταστάσεις, το PoloStorico εξειδικεύεται επίσης να προφυλάσσει και να αρχειοθετεί αρχεία της Lamborghini και να διαθέτει αυθεντικά ανταλλακτικά. Ο Ιταλός κατασκευαστής, που θέλοντας και μη απέκτησε γερμανική μεθοδολογία, λέει ότι διαθέτει αποθήκη που περιέχει το 65% των ανταλλακτικών που θα χρειαστεί οποιαδήποτε Lamborghini για αποκατάσταση, ενώ ο ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να παραγγείλει οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η πρώτη του PoloStorico με Miura SV 1971

Το τμήμα PoloStorico της Lamborghini είναι το πρόσφατο ανάλογο του τμήματος Ferrari Classiche, το οποίο επίσης αναλαμβάνει την αποκατάσταση ιστορικών Ferrari, αλλά και την αρχειοθέτηση στοιχείων και ανταλλακτικών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αναγέννηση καμένης Ferrari 225E 1952 [video]

[Πηγή Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube