Ξεπούλησε μέσα σε 39’ το Volvo S60 Polestar Engineered

Ξεπούλησε μέσα σε 39’ το Volvo S60 Polestar Engineered

Για την αγορά των ΗΠΑ προορίζονται μόλις 20 Volvo S60 Polestar Engineered, και βρέθηκαν αγοραστές για αυτά μέσα σε λιγότερο από μία ώρα.

Φαίνεται ότι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το όνομα της Volvo, την εμφάνιση του νέου S60  και τις επιδόσεις της έκδοσης Polestar Engineered, δεν δυσκολεύεται καθόλου να βρει αγοραστές.

Η Volvo δημοσίευσε μόλις την περασμένη Πέμπτη τις λεπτομέρειες απόκτησης του S60 Polestar Engineered, της κορυφαίας, υβριδικής εκδοχής του μοντέλου που αποδίδει 415 PS. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν πωλείται από το δίκτυο αντιπροσώπων της Volvo όπως οι υπόλοιπες. Διατίθεται μόνο μέσω του νέου προγράμματος Care by Volvo και της αντίστοιχης εφαρμογής για smartphone, με προκαταβολή $500 και μηνιαίο μίσθωμα $1.100 (προ φόρων).

Την Παρασκευή λοιπόν, η Volvo ανακοίνωσε ότι χρειάστηκαν μόνο… 39’ για να εξαντληθούν τα μόλις 20 S60 Polestar Engineered που προορίζονται για την αμερικανική αγορά. Σε σχέση με το S60 T8 στο οποίο βασίζεται, εκτός της αυξημένης ισχύος από τους 390 στους 415 PS, το Polestar Engineered έχει ακόμη ειδικά εξελιγμένη ανάρτηση Ohlins, φρένα Brembo, μπάρα θόλων, ξεχωριστές ζάντες 19" κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Volvo V60 D4

Πλέον, όποιος θέλει να αποκτήσει ένα Volvo S60 με σπορ χαρακτήρα και κορυφαίες επιδόσεις, θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα πρώτα 200 T8 R-Design. Αυτά θα εφοδιάζονται με λογισμικό Polestar Engineered, που ανεβάζει την ισχύ στους 400 PS, βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού και επηρεάζει τη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου. Αυτή είναι η λύση που επέλεξε να προσφέρει η Volvo για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

Τα παραπάνω δεν επηρεάζουν καθόλου τη συμβατική γκάμα του νέου Volvo S60, η οποία ξεκινά από τα $35.800 για την προσθιοκίνητη έκδοση T5 των 250 PS.

Volvo S60 Polestar Engineered

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube