node/31642

Ξεπούλησε μέσα σε 39’ το Volvo S60 Polestar Engineered

Για την αγορά των ΗΠΑ προορίζονται μόλις 20 Volvo S60 Polestar Engineered, και βρέθηκαν αγοραστές για αυτά μέσα σε λιγότερο από μία ώρα.

Φαίνεται ότι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το όνομα της Volvo, την εμφάνιση του νέου S60  και τις επιδόσεις της έκδοσης Polestar Engineered, δεν δυσκολεύεται καθόλου να βρει αγοραστές.

Η Volvo δημοσίευσε μόλις την περασμένη Πέμπτη τις λεπτομέρειες απόκτησης του S60 Polestar Engineered, της κορυφαίας, υβριδικής εκδοχής του μοντέλου που αποδίδει 415 PS. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν πωλείται από το δίκτυο αντιπροσώπων της Volvo όπως οι υπόλοιπες. Διατίθεται μόνο μέσω του νέου προγράμματος Care by Volvo και της αντίστοιχης εφαρμογής για smartphone, με προκαταβολή $500 και μηνιαίο μίσθωμα $1.100 (προ φόρων).

Την Παρασκευή λοιπόν, η Volvo ανακοίνωσε ότι χρειάστηκαν μόνο… 39’ για να εξαντληθούν τα μόλις 20 S60 Polestar Engineered που προορίζονται για την αμερικανική αγορά. Σε σχέση με το S60 T8 στο οποίο βασίζεται, εκτός της αυξημένης ισχύος από τους 390 στους 415 PS, το Polestar Engineered έχει ακόμη ειδικά εξελιγμένη ανάρτηση Ohlins, φρένα Brembo, μπάρα θόλων, ξεχωριστές ζάντες 19" κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Volvo V60 D4

Πλέον, όποιος θέλει να αποκτήσει ένα Volvo S60 με σπορ χαρακτήρα και κορυφαίες επιδόσεις, θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα πρώτα 200 T8 R-Design. Αυτά θα εφοδιάζονται με λογισμικό Polestar Engineered, που ανεβάζει την ισχύ στους 400 PS, βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού και επηρεάζει τη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου. Αυτή είναι η λύση που επέλεξε να προσφέρει η Volvo για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

Τα παραπάνω δεν επηρεάζουν καθόλου τη συμβατική γκάμα του νέου Volvo S60, η οποία ξεκινά από τα $35.800 για την προσθιοκίνητη έκδοση T5 των 250 PS.

Volvo S60 Polestar Engineered

[Πηγή: Motor1]

node/39441

Volvo: 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα της

Και επιπλέον, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Επικοινωνία

Volvo: 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα της

Η Volvo Car Hellas, ανακοίνωσε την παροχή 5ετούς εγγύησης για όλα τα μοντέλα της, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στους πελάτες της.

Παράλληλα με την εγγύηση για 5 χρόνια ή 100.000 km, η Volvo Car Hellas αυξάνει στα 5 έτη τη διάρκεια της δωρεάν οδικής βοήθειας Volvo Assistance. Η 5ετής εγγύηση και η 5ετής δωρεάν οδική βοήθεια ισχύουν για όλες τις νέες παραγγελίες, από τις 10 Ιουλίου 2020.

Με ένα «κλικ» στο Volvo Online Ordering, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το μοντέλο Volvo που επιθυμούν με 5ετή εγγύηση, να ανακαλύψουν τις τρέχουσες προσφορές και τα ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα και να επικοινωνήσουν άμεσα με τους Επίσημους Διανομείς Volvo.

[Πηγή Volvo]

TAGS
node/39392

Volvo: Η μεγαλύτερη ανάκληση στην ιστορία της

Η ανάκληση αφορά 2,2 εκατομμύρια αυτοκίνητα της Volvo που παρήχθησαν σε περίοδο 13 ετών.

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 | Επικοινωνία

Volvo: Η μεγαλύτερη ανάκληση στην ιστορία της

Η Volvo ανακοίνωσε ανάκληση 2,2 εκατομμυρίων αυτοκινήτων που παρήχθησαν μεταξύ 2006 και 2019 για να διορθώσει πιθανό πρόβλημα με καλώδιο στις ζώνες ασφαλείας των εμπρός καθισμάτων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανάκληση στην ιστορία της Volvo, η οποία σήμερα ανήκει στον κινεζικό όμιλο Geely.

Η σουηδική φίρμα θα επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που αφορά η ανάκληση, όπως τα μοντέλα V60, V70 και XC60, ζητώντας τους να επισκεφθούν την τοπική αντιπροσωπεία Volvo όπου θα γίνουν οι απαραίτητες επισκευές χωρίς κόστος.

Εκπρόσωπος της Volvo δήλωσε: «Το θέμα αφορά ένα χαλύβδινο καλώδιο που συνδέεται με τις εμπρός ζώνες ασφαλείας. Το καλώδιο αυτό μπορεί, κάτω από ορισμένες συνθήκες και με συγκεκριμένη συμπεριφορά από την πλευρά του χρήστη, να υποστεί κόπωση με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο καλώδιο, με αποτέλεσμα μειωμένη λειτουργία συγκράτησης από τη ζώνη ασφαλείας.»

Σύμφωνα με την Volvo, δεν υπάρχει κάποια αναφορά ατυχήματος ή τραυματισμού σχετικά με τη ζώνη ασφαλείας, με την ανάκληση να είναι προοληπτικού χαρακτήρα.

[Πηγή: Reuters]