Θωρακισμένη Rolls-Royce Phantom μήκους 7 μέτρων

Θωρακισμένη Rolls-Royce Phantom μήκους 7 μέτρων

Μια υπερπολυτελής λιμουζίνα με επιπλέον προστασία από την Klassen

Ο βελτιωτικός οίκος Klassen, που εξειδικεύεται στη θωράκιση και επιμήκυνση πολυτελών μοντέλων παρουσίασε την πρότασή του για την Rolls-Royce Phantom, με κόστος €3 εκατομμύρια!

Το μεταξόνιο της Phantom έχει επιμηκυνθεί κατά 1050 mm, φτάνοντας στα 4.822 mm και δημιουργώντας ένα σεβαστό κενό ανάμεσα στις εμπρός και τις πίσω πόρτες. Το μήκος της λιμουζίνας φτάνει το επιβλητικό νούμερο των 7.032 mm, ξεπερνώντας κατά μισό μέτρο το μακρύτερο μοντέλο παραγωγής που δεν είναι άλλο από την Mercedes-Maybach S650 Pullman 650 των 6.499 mm.

Εκτός από το επιπλέον τμήμα που προστέθηκε στο μέσο της λιμουζίνας, η Klassen προσφέρει και θωράκιση επιπέδου B7 για προστασία από πυροβολισμούς και εκρηκτικά. Στον τομέα της ψυχαγωγίας, προστέθηκε ένας υπολογιστής iMac, δίκτυο Wi-Fi, premium ηχοσύστημα Bang & Olufsen και εσωτερικός φωτισμός ενώ ο χειρισμός για όλες τις λειτουργίες του οχήματος μπορεί να γίνει και μέσω iPhone. 

Rolls-Royce

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Top 5: Οι μακρύτερες λιμουζίνες της αγοράς

Κάτω από το καπό παραμένει ο γνωστός twin-turbo V12 κινητήρας 6,75 λίτρων με απόδοση 571 PS και 900 Nm ροπής, ο οποίος καλείται να τραβήξει το σημαντικά αυξημένο βάρος της κατασκευής.

Όποιος ενδιαφέρεται για τη θωρακισμένη λιμουζίνα πρέπει να καταβάλει €3 εκατομμύρια με χρόνο παράδοσης 6 μήνες από την παραγγελία.

Πηγή: Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube