Range Rover Evoque X-Landed Edition από την Kahn Design

Range Rover Evoque X-Landed Edition από την Kahn Design

Αισθητικό πακέτο εμπνευσμένο από τον αγώνα Paris-Dakar

Ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος Project Kahn παρουσίασε το Evoque X-Lander Edition παίρνοντας έμπνευση από τον θρυλικό αγώνα Paris-Dakar.

Το αισθητικό πακέτο που είναι διαθέσιμο για την πρώτη γενιά του Evoque, περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και προεκτάσεις των φτερών που καλύπτουν τα εκτός δρόμου ελαστικά Cooper Discoverer 20" με ζάντες RS 17".

Range Rover Evoque X-Landed Edition

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα της Kahn και η νέα γρίλια. Πίσω, η εικόνα είναι ακόμα πιο επιθετική με εσοχές στον προφυλακτήρα και ένα μεγάλο διαχύτη που φιλοξενεί την κεντρικά τοποθετημένη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Ο Afzal Kahn και η ομάδα του επέλεξαν τη μαύρη απόχρωση Cromax για το τελευταίο τους δημιούργημα, με ένα κομμάτι του αμαξώματος να έχει ματ επικάλυψη.

Kahn

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από δέρμα Herringbone σε καθίσματα και ταμπλό και οι λεπτομέρειες από Nappa Leather. Επίσης, βρίσκουμε μια υψηλής ποιότητας μοκέτα, επιλογέα ταχυτήτων της Kahn, νέα πατήματα των μαρσπιέ από ανοξείδωτο ατσάλι και πεντάλ αλουμινίου.

Το Range Rover Evoque X-Lander Edition κοστίζει £49.995 (περίπου 58.111 ευρώ) στη Μ.Βρετανία, ενώ όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μετατρέψει το δικό του Evoque σε X-Lander, αρκεί να είναι πρώτης γενιάς και όχι το ολοκαίνουριο μοντέλο που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το νέο Range Rover Evoque

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube