Το πρώτο βελτιωτικό πακέτο για την Maserati MC20

Το πρώτο βελτιωτικό πακέτο για την Maserati MC20

Το bodykit της 7 Designs για την Maserati MC20 ονομάζεται "Aria" και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 25 μονάδων.

Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη οι παραδόσεις των πρώτων Maserati MC20 στους ιδιοκτήτες τους όμως η 7 Designs παρουσίασε ήδη το δικό της αεροδυναμικό πακέτο για το κεντρομήχανο υπεραυτοκίνητο που ονομάζεται "Aria".

Η Maserati MC20 "Aria" ξεχωρίζει από το επιθετικό σπλίτερ, τα αεροδυναμικά πτερύγια στις άκρες του προφυλακτήρα, την εισαγωγή αέρα οροφής, τις επιπλέον εσοχές στο προφίλ, την σταθερή αεροτομή και την ανασχεδιασμένη ουρά με ψηλότερα τοποθετημένες διπλές απολήξεις της εξάτμισης, σκουρόχρωμα φώτα και μεγαλύτερο διαχύτη.

Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και συνδυάζονται με πολυάκτινες ζάντες σε μαύρη απόχρωση με κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Maserati

Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις η εταιρεία δεν πείραξε το κεντρικά τοποθετημένο V6 3,0 λίτρων που αποδίδει 630 PS και 730 Nm από το εργοστάσιο. Να θυμίσουμε πως η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου DCT 8 σχέσεων και με τη βοήθεια μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης (προαιρετικά ηλεκτρονικό διαφορικό), επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 2,9" και τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 325 km/h.

Η 7 Designs ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει μόνο 25 πακέτα "Aria" για την MC20 χωρίς να αποκαλύπτει την τιμή τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει η οδήγηση της Maserati MC20 στην πίστα;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube