Ποιο σούπερκαρ βγάζει τον καλύτερο ήχο; [video]

Ποιο σούπερκαρ βγάζει τον καλύτερο ήχο; [video]

Στη μάχη της ξερογκαζιάς συμμετέχουν από την Bugatti Chiron μέχρι τη Lamborghini Urus.

Συμβουλή: Πριν δείτε το video, φορέστε ακουστικά και βάλτε την ένταση του ήχου στο τέρμα.

Το κανάλι DragTimes του YouTube ασχολείται –όπως λέει και τ’ όνομά του– με κόντρες επιτάχυνσης και αγώνες ντράγκστερ. Εδώ όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη κλασική μουσική. Των εξατμίσεων φυσικά.

Όπως γράφει και στο σχόλιο του video, οι τυχεροί ιδιοκτήτες των έξι supercars τα έβγαλαν από το γκαράζ και τα ξεσκόνισαν για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση εξωτικών αυτοκινήτων του Las Olivas blvd, στη Forida. Και ο Brooks Weisblat του DragTimes δεν έχασε την ευκαιρία να τα μαζέψει όλα στην ταράτσα ενός πάρκινγκ για να μπορούν να μαρσάρουν χωρίς προβλήματα με την αστυνομία.

Το «μπουκέτο» περιλαμβάνει την Bugatti Chiron, τη McLaren 720S, τη νέα Ford GT, μια παλιότερη του 2005 με κινητήρα βελτιωμένο στα 1.000 άλογα, την κλασική πλέον Ferrari 458 Speciale και, ως εκπρόσωπο της Lamborghini, την… Urus.

Μιλάμε εδώ για μια εξάδα συνολικής ιπποδύναμης 5.095 PS και αξίας πάνω από $6 εκατομμυρίων – στις ΗΠΑ, όχι εδώ… Κι από διατάξεις κινητήρων, έχουμε από τον διτούρμπινο V6 της Ford και τον ατμοσφαιρικό V8 της Ferrari μέχρι τον τετρατούρμπινο W16 της Bugatti. Λείπουν βέβαια οι κλασικοί V10 και V12 της Lambo, αλλά και το να δεις πώς ακούγεται το SUV από τη Sant’ Agata, έχει το ενδιαφέρον του.

Τελικά, ο νικητής της μάχης των εξατμίσεων μάλλον είναι ο αναμενόμενος. Αν και, όπως λένε, περί ορέξεως…

[Πηγή: DragTimes / Youtube]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube