Πακέτο αναβάθμισης του Jeep Grand Cherokee Trackhawk στους 1.030 ίππους [video]

Η Hennessey Performance παρουσίασε δύο πακέτα αναβάθμισης για αυτούς που θεωρούν αργό το «μαμά» Jeep GC Trackhawk των 716 ίππων.

Η Hennessey Performance παρουσίασε δύο πακέτα αναβάθμισης για αυτούς που θεωρούν αργό το «μαμά» Jeep GC Trackhawk των 716 ίππων.

Ο ομάδα του John Hennessey και η Jeep συνεργάστηκαν με σκοπό να μας παρουσιάσουν ένα ακόμα πιο θηριώδες Grand Cherokee Trackhawk.

Το εργοστασιακό Jeep Grand Cherokee Trackhawk διαθέτει τον μηχανικά υπερτροφοδοτούμενο 6.2 V8 Hellcat που αποδίδει 716 ίππους και 89,2 kgm ροπή.

Η νέα έκδοση HPE1000 έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με «απλή», περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων νέο μηχανικό υπερσυμπιεστή, νέο ατσάλινο χταπόδι, νέα μπεκ και σύστημα ελέγχου του ψεκασμού, και νέα αντλία καυσίμου. Όλα αυτά βοήθησαν στο να ανέβει η ιπποδύναμη στους 1.030 ίππους και η ροπή στα 133,9 kgm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι τελική μπορεί να έχει ένα νορμάλι τζιπ; [video]

Σύμφωνα μάλιστα και με τις μετρήσεις επιδόσεων της Hennessey Performance, η νέα έκδοση HPE1000 πιάνει τα 96 km/h από στάση σε 2,8” και ολοκληρώνει το 400άρι σε 10,5”, με ταχύτητα εξόδου 214 km/h.

Αισθητικά, η έκδοση HPE1000 διαθέτει νέες τροχούς 20” με ελαστικά της Pirelli και διακοσμητικά λογότυπα της έκδοσης. Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέα πατάκια, λογότυπο HPE1000 και διακοσμητική πλακέτα με την υπογραφή του John Hennessey. Παρόμοια πλακέτα βρίσκουμε και στον χώρο του κινητήρα, μόνο που αυτή έχει την υπογραφή του μηχανικού που πραγματοποίησε την βελτίωση.

Τέλος, η Hennessey Performance διαθέτει για τους «ολιγαρκείς» και την έκδοση HPE850(video) με ελαφρώς υποδεέστερες επιδόσεις.

[Πηγή: Hennessey Performance]

TAGS