Overfinch Velocity βασισμένο στο Range Rover

Overfinch Velocity βασισμένο στο Range Rover

Με κινητήρα 5,0 λίτρων και αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα.

Ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος Overfinch παρουσίασε το Velocity, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής βασισμένη στο κορυφαίο Range Rover με έμφαση στην πολυτέλεια.

Το Velocity ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Range Rover χάρη στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, το φούσκωμα από ανθρακονήματα στο καπό, τα πλευρικά μαρσπιέ, την πίσω αεροτομή, τον μεγάλο διαχύτη που φιλοξενεί τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης αλλά και τις προσθήκες από ανθρακονήματα στην πλευρική εισαγωγή αέρα, τα φτερά και τους καθρέπτες. 

Overfinch

Εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες Cyclone 23" σε μαύρη απόχρωση που γεμίζουν και με το παραπάνω τους θόλους του πολυτελούς SUV και κρύβουν πίσω τους τις κίτρινες δαγκάνες φρένων. Η εξωτερική απόχρωση Satin Obsidian σε συνδυασμό με τα σκουρόχρωμα ανθρακονήματα τα μαύρα εμβλήματα και τα φιμέ τζάμια ταιριάζουν γάντι στο χαρακτήρα του βελτιωμένου Range Rover ενώ οι επεμβάσεις μπορούν να συνδυαστούν και με την έκδοση με μακρύ μεταξόνιο για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και επιβλητικότητα.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από δέρμα Ebony Lumière με περίτεχνες ραφές και πινελιές από ανθρακονήματα.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη του μοντέλου πέρα από την ενεργή εξάτμιση που ενισχύει τον ήδη απολαυστικό του πεντάλιτρου Supercharged V8. Να θυμίσουμε πως το μοτέρ αποδίδει 550 PS και 680 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 575 PS και 700 Nm ροπής στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις για το μέγεθος του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Range Rover Velar από την Overfinch

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube