Νέο Hyundai Solus Genesis Coupé @ SEMA

Νέο Hyundai Solus Genesis Coupé @ SEMA

Η Hyundai και η ARK Performance ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για την παρουσίαση του Solus Genesis Coupé στη SEMA.

Με στόχο να κατασκευάσει ένα ευθέως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για την BMW M4 Coupé και το Lexus RC F, η Hyundai θα παρουσιάσει το Solus Genesis Coupé, στο SEMA Show, τη μεγαλύτερη Έκθεση Βελτίωσης στον κόσμο, 3-6 Νοεμβρίου.

Το Solus Genesis Coupé θα φορά φαρδύ body kit που θα περιλαμβάνει τροποποιημένους προφυλακτήρες, νέα εμπρός φτερά και ανασχεδιασμένα πλευρικά μαρσπιέ. Το καπό του μοτέρ θα έχει εισαγωγή αέρα, πτέρυγα στο πίσω καπό και σφυρήλατες ζάντες με λάστιχα Nitto NT05.

Στην καμπίνα θα υπάρχει επίσης αναβάθμιση της εικόνας, με νέο σπορ τιμόνι, νέο, αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Solus Genesis Coupé, ανθρακονημάτινο ταμπλό με ψηφιακό έγχρωμο καντράν AiM Sports MXG. Τα όργανα θα είναι της Synapse Engineering και το premium ηχοσύστημα ένα Rockford Fosgate.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 3,8λιτρος κινητήρας Lambda V6 εξοπλισμένος με 4.0L Stroker Kit για αύξηση της χωρητικότητάς του, καινούργια σφυρήλατα έμβολα, μπιέλες και στοφαλοφόρο. Το μοτέρ θα φορά ακόμη κομπρέσορα της Rotrex, κιτ τροφοδοσία με ψεκασμό νερού/μεθανόλης, αναβαθμισμένη ECU και εξάτμιση catback.

Όλες οι παραπάνω βελτιώσει και τροποποιήσεις ανεβάζουν τη μέγιστη ισχύ του Hyundai Solus Genesis Coupé πάνω από τα 500 άλογα.

[Πηγή Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube