MS-RT Ford Transit Connect

MS-RT Ford Transit Connect

Σπορ αισθητικό πακέτο που κάνει το επαγγελματικό βαν της Ford να μοιάζει με έκδοση RS.

Η MS-RT από την Ουαλία παρουσίασε ένα βελτιωτικό πακέτο για το Ford Transit Connect το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρες bodykit και αρκετές προσθήκες στην καμπίνα.

Εμφανισιακά, το βαν της Ford έχει μεταμορφωθεί σε ένα όχημα που θα του ταίριαζαν τα διακριτικά ST ή RS στο πίσω μέρος. Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε νέο προφυλακτήρα με μεγάλο σπλίτερ και εισαγωγές αέρα που παραπέμπουν σχεδιαστικά στο Focus RS, και τα φωτιστικά σώματα LED με φιμέ κρύσταλλα.

MS-RT

To bodykit περιλαμβάνει επίσης πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή οροφής και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη που φιλοξενεί την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης Maxhaust από ανοξείδωτο ατσάλι. Τέλος, εντυπωσιακές είναι και οι πολυάκτινες ζάντες 18" της OZ Racing σε χάλκινη απόχρωση οι οποίες γεμίζουν ικανοποιητικά τους θόλους.

Παρά την επιθετική εμφάνιση που μας προιδεάζει για πολλά περισσότερα, κάτω από το καπό του μοντέλου βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων που αποδίδει 118 PS και 270 Nm ροπής.

MS-RT

Στο εσωτερικό για το οποίο δεν έχουμε φωτογραφίες, βρίσκουμε επενδύσεις από nappa leather και suede, σπορ τιμόνι με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, οθόνη 6" για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και φώτα LED για τον χώρο φόρτωσης. Επιπλέον, οι αγοραστές θα λάβουν και μια τσάντα της MS-RT με προιόντα καθαρισμού.

Η αλήθεια είναι πως το πακέτο MS-RT θα ήταν ιδανικό για το πρωτότυπο Transit Connect με κινητήρα από Focus ST που είδαμε τον Ιανουάριο. Για όσους ενδιαφέρονται πάντως, τα 40 πρώτα κομμάτια του μοντέλου με τις επεμβάσεις της MS-RT (launch edition) θα κοστίζουν £23.995 (€27.8390) με χειροκίνητο κιβώτιο και £24.995 (€29.000) με αυτόματο. Όλα τα MS-RT Transit θα συνοδεύονται από εγγύηση 100.000 μιλίων καθώς ο βελτιωτικός οίκος έχει λάβει το πιστοποιητικό “Qualified Vehicle Modifiers” από την Ford.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βανάκια Ford Transit Connect με κινητήρες Focus RS και ST! [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube