Μια BMW M5 με 818 PS από την Carbonfiber Dynamics

Μια BMW M5 με 818 PS από την Carbonfiber Dynamics

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Carbonfiber Dynamics έφτιαξε μια M5 που εκτός από το ότι δείχνει πιο εντυπωσιακή, πιάνει τα 200 km/h σε 10’’.

Την BMW M5 αργή δεν τη λες, αλλά όπως έχουμε δει τα πάντα σηκώνουν βελτίωση. Σε αυτή την περίπτωση, η Carbonfiber Dynamics επενέβη σε εμφάνιση και ουσία.

Η δύναμη έχει αυξηθεί αρκετά, ακόμα και σε σχέση με τα 600 PS της M5 Competition Edition, αφού η Carbonfiber Dynamics την έχει αυξήσει στα 818 PS. Έτσι η βελτιωμένη Μ5 επιταχύνει από στάση ως τα 100 km/h σε 3,4" και ως τα 200 km/h σε 10". Η τελική ταχύτητα δεν ανακοινώθηκε, αλλά εύκολα υποθέτει κανείς ότι θα είναι υψηλότερη από τα 305 km/h που επιτυγχάνει μια εργοστασιακή Μ5 με το M Driver’s package.

Αλλά ακόμα κι αν δεν κρυβόταν τίποτα διαφορετικό κάτω από το καπό της, αυτή τη BMW Μ5 θα την ξεχώριζες από μακριά λόγω χρώματος. Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο πορτοκαλί, αλλά για το χρώμα της προηγούμενης M3 GTS (Ε92).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Παλεύει να βρει πρόσφυση η νέα BMW M5 [video]

Εκτός από το ιδιαίτερο χρώμα, η συγκεκριμένη Μ5 διαθέτει επιπλέον ένα διακριτικό body kit της γιαπωνέζικης εταιρίας 3DDesign που περιλαμβάνει εμπρός σπόλιερ, πλαϊνά μαρσπιέ, αεροδυναμικό διαχύτη και πίσω αεροτομή. Τα πάντα είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα, έτσι ώστε να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος τους. Το σύνολο συμπληρώνεται από ζάντες 21" της Vossen.

[Πηγή Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube