McLaren Senna με 1.000 PS από τη Hennessey

McLaren Senna με 1.000 PS από τη Hennessey

Η κορυφαία McLaren γίνεται ακόμη ισχυρότερη.

Η Senna μπορεί να βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή 500 μονάδων ως η ναυαρχίδα της McLaren όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για την αμερικανική Hennessey Performance που ανακοίνωσε δύο βελτιωτικά πακέτα HPE900 και HPE1000 που αυξάνουν την απόδοση του κινητήρα.

Στην εργοστασιακή έκδοση, ο twin-turbo V8 4,0 λίτρων αποδίδει 789 PS όμως χάρη στις βελτιώσεις της Hennessey η ισχύς του σκαρφαλώνει στους 900 PS ή και στους 1.000 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: McLaren Senna GTR

Το πακέτο περιλαμβάνει νέα φίλτρα αέρα, σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου του κινητήρα από τη Motec, πολλαπλές εξαγωγές από ανοξείδωτο ατσάλι, βελτιωμένα turbo και αναβαθμίσεις σε εξάτμιση, κιβώτιο ταχυτήτων και intercooler. Επιπλέον, αριθμημένες πλάκες στο εσωτερικό και τον κινητήρα, αλλά και εμβλήματα Hennessey και HPE900 / HPE1000 στο εξωτερικό υποδηλώνουν τη διαφορετικότητα της βελτιωμένης Senna.

Η Hennessey Performance δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το κόστος των επεμβάσεων, ούτε για το αντίκτυπο που θα έχουν στις επιδόσεις. Μένει να δούμε αν κάποιος από τους 500 ιδιοκτήτες της Senna επισκεφθεί τα γραφεία του αμερικανικού βελτιωτικού οίκου και εμπιστευθεί το υπεραυτοκίνητο στους τεχνικούς της Hennessey.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube