Manhart MH2 GTR βασισμένη στην BMW M2 CS

Manhart MH2 GTR βασισμένη στην BMW M2 CS

Οι επεμβάσεις της Manhart στον κινητήρα της BMW M2 CS ανέβασαν την ισχύ στους 600 PS!

Για εκείνους που θα ήθελαν κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό από την εργοστασιακή BMW M2 CS, ο βελτιωτικός οίκος Manhart παρουσίασε την MH2 GTR, μια βελτιωμένη έκδοση του γερμανικού σπορ μοντέλου με εκτενέστατες επεμβάσεις.

Η λευκή M2 CS απέκτησε φορεσιά στα χρώματα της BMW M (γαλάζιο, μπλέ και κόκκινο), σφυρήλατες ζάντες Concave One 20" σε ματ μαύρη απόχρωση, σταθερή αεροτομή από ανθρακονήματα, φτερά από ανθρακονήματα με ενσωματωμένες εσοχές και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης με διάμετρο 100 mm.

Στο εσωτερικό έχουμε καθίσματα Recaro, λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων καθώς και μια νέα οθόνη στη θέση του αριστερού αεραγωγού στην κεντρική κονσόλα η οποία παρουσιάζει στοιχεία για τον κινητήρα και την οδήγηση.

Manhart

Κάτω από το καπό βρίσκουμε εξακύλινδρο σε σειρά biturbo κινητήρα 3,0 λίτρων που αποδίδει 600 PS και 830 Nm (+150 PS και +280 Nm σε σύγκριση με την M2 CS). Η σημαντική αύξηση της ισχύος έγινε εφικτή χάρη σε νέο λογισμικό, νέα τούρμπο, intercooler της CSF, εισαγωγή από carbon της Arma και εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ επεμβάσεις έχει δεχθεί και το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων για να αντέξει την αυξημένη ροπή.

Την εικόνα συμπληρώνει η ανάρτηση της H&R με πιο επιθετικό στήσιμο, η προαιρετική αναβάθμιση των φρένων και τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 με διαστάσεις 255/30 R20 εμπρός και 295/25 R20 πίσω.

Η Manhart δεν αποκάλυψε τις επιδόσεις της MH2 GTR οι οποίες αναμένεται να είναι βελτιωμένες σε σύγκριση με της εργοστασιακής έκδοσης που επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,0" και έχει τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 280 km/h.

Το πλήρες πακέτο για να μετατρέψετε την BMW M2 CS σε Manhart MH2 GTR κοστίζει €18.907. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο φυλλάδιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube