MAMBA GT3: Βασισμένο στην BMW M4 αγωνιστικό δρόμου

MAMBA GT3: Βασισμένο στην BMW M4 αγωνιστικό δρόμου

Η Hoffy Automobiles από το Detroit παρουσιάζει ένα street legal αγωνιστικό προδιαγραφών GT3 βασισμένο στην BMW M4.

Έχουν γίνει τόσες πολλές παρεμβάσεις που είναι πραγματικά δύσκολο να εντοπίσεις την BMW M4 που κρύβεται στον πυρήνα του εικονιζόμενου αυτοκινήτου.

Βασικά είναι ένα αγωνιστικό προδιαγραφών GT3 όπως αυτά που συμμετέχουν στο Blancpain GT Series και στο ADAC GT Masters. Αλλά με τις κατάλληλες μετατροπές ώστε να κυκλοφορεί στο δρόμο.

Το αμάξωμα είναι σχεδιασμένο από την Casborn Styling Studio και είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και συνθετικά υλικά. Στο εσωτερικό, σύμφωνα με την Hoffy Automobiles, η ατμόσφαιρα θυμίζει την M4 GTS με παρόμοια καθίσματα και επενδύσεις alcantara. Διαθέτει επίσης τροποποιημένο Head Up Display, στα πρότυπα των μαχητικών αεροσκαφών.

Ακόμη πιο σημαντικές είναι οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη. Ο 3λιτρος biturbo εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας έχει δυναμώσει αρκετά, με την ιπποδύναμη να έχει εκτοξευθεί από τους 450 στους 710 ίππους. Σαν αποτέλεσμα, το MAMBA GT3 Street Concept θα κάνει 0-100 km/h σε λιγότερα από 3,1”, δηλαδή ένα δευτερόλεπτο κάτω σε σχέση με την εργοστασιακή Μ4. Η τελική σύμφωνα με την Hoffy Automobiles θα φτάνει τα 340 km/h.

Το αυτοκίνητο έχει πάρει το όνομά του από το ομώνυμο δηλητηριώδες φίδι και βρίσκεται στην τελική φάση της εξέλιξής του. Το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2016. Το πακέτο βελτίωσης θα είναι διαθέσιμο και με την μορφή κιτ για τοποθέτηση σε αυτοκίνητα που ήδη κυκλοφορούν, σε τιμή που προς το παρόν είναι… άγνωστη. Καλύτερα μάλλον.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube