Οι alfisti ήδη... κηδεύουν τις BMW M4 και M5

Οι alfisti ήδη... κηδεύουν τις BMW M4 και M5

Ο χρόνος που έγραψε στο Nürburgring η Giulia QV ήταν αφορμή να ξεσπαθώσουν οι φίλοι της μάρκας, «κηδεύοντας» τον άσπονδο εχθρό μέσω Facebook.

Η νέα Alfa Romeo Giulia QV έχει στείλει στα ύψη το ηθικό των φίλων της φίρμας. Έτσι, μετά τη χτεσινή ανακοίνωση του εξαιρετικού χρόνου της ιταλίδας στο Nürburgring Nordschleife, κάποιοι εξ αυτών προχωρούν σήμερα σε εικονική διοργάνωση... κηδείας για τον μεγάλο αντίπαλο BMW M4, μέσω Facebook.

Το γεγονός, που δημιουργήθηκε χτες στο Facebook από κάποιους Έλληνες alfisti, ονομάζεται Κηδεία BMW M4/M5, αφού η Giulia φαίνεται πως κατάφερε να περάσει στην κατάταξη χρόνων στο Nürburgring και τα δύο μοντέλα των Βαυαρών με χρόνο 7:39. Το... μυστήριο θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:00, και οι διοργανωτές έχουν ανεβάσει ακόμα και στεφάνι που παραπέμπει στο σήμα της BMW, αλλά και νεκροφόρα της μάρκας. Δυστυχώς χρειάζεται πρόσκληση για να συμμετάσχει κάποιος, οπότε αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον alfista φίλο σας. Η αναγγελία είναι η εξής:

Κηδεύομεν σήμερον Τετάρτη 16/9/2015 στις 20:00 στον ιερό Ναό Αγίου Βονιφατίου εν Φρανκφούρτην τις πολυαγαπημένες μας αδελφές Μ4/Μ5 μετά βαθιάς θλίψεως και πόνου κατόπιν της αιφνιδίας δολοφονίας τους από την Giulia Cammora.

O πατέρας, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς.
Γραφεία Κηδειών: "Ο Σέργιος"



Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι εμείς ως Drive δεν παίρνουμε θέση σε οποιαδήποτε τέτοια κόντρα. Θεωρούμε ότι το χιούμορ έχει θέση παντού, και δηλώνουμε ότι απολαμβάνουμε ένα καλοστημένο δυνατό πισωκίνητο, ό,τι σήμα κι αν έχει στη μάσκα του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube