Liberty Walk: Νέο αεροδυναμικό πακέτο για το Nissan GT-R με πόσο;

Liberty Walk: Νέο αεροδυναμικό πακέτο για το Nissan GT-R με πόσο;

Για να αποκτήσετε αυτά τα επιπλέον εξαρτήματα από ανθρακονήματα θα πρέπει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Η Liberty Walk παρουσίασε ένα νέο αισθητικό βελτιωτικό πακέτο για το Nissan GT-R (R35) το οποίο μεταμορφώνει την εμφάνιση του δημοφιλούς μοντέλου με κόστος που φτάνει μέχρι το αστρονομικό ποσό των $73.570 (€65.836)! Ενδεικτικό είναι πως με αυτά τα χρήματα κάποιος θα μπορούσε να αγοράσει πολύ εύκολα ακόμα και ένα μεταχειρισμένο GT-R σε εργοστασιακή μορφή.

Το bodykit της ιαπωνικής εταιρείας περιλαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, προεκτάσεις των φτερών, σπλίτερ, αεροδυναμικά πτερύγια, καπό με εισαγωγές αέρα, πλευρικά μαρσπιέ, διαχύτη και μια τεράστια σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με το Nissan GT-R MY2017 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων [video]

GT-R

Το κόστος του πακέτου ξεκινά από τα $33.480 (€29.960) για όσους επιλέξουν πολυεστέρα, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τα $73.570 (€65.836) για εκείνους που θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς εμφάνισης και βάρους με τα αεροδυναμικά εξαρτήματα εξολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Οι βελτιώσεις της Liberty Walk έρχονται στη δύση της καριέρας της γενιάς R35 του Nissan GT-R η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε το 2007 ενώ δέχθηκε μια σειρά από αναβαθμίσεις με σημαντικότερη αυτή του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Nissan γιορτάζει τα 50 χρόνια των GT-R και Z [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube