Land Rover Defender κάμπριο με... ολλανδική υπογραφή

Land Rover Defender κάμπριο με... ολλανδική υπογραφή

Με μόλις... €84.700 η Dutch Heritage Customs μετατρέπει το Land Rover Defender σε κάμπριο.

Το νέο Land Rover Defender είναι διαθέσιμο σε πολλές εκδόσεις, αλλά κάμπριο όπως το αρχικό μοντέλο δεν υπάρχει. Τουλάχιστον επισήμως από την βρετανική εταιρεία, γιατί αν πραγματικά το θέλετε κάποιοι μπορούν να το μετατρέψουν με το αντίστοιχο κόστος βέβαια. 

Η ολλανδική εταιρεία Heritage Customs, η οποία ειδικεύεται στις μετασκευές, αφαίρεσε την οροφή του Land Rover Defender και μας δείχνει το αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο συνιδρυτής της εταιρείας, ο Niels Van Roij, έχει γίνει γνωστός από τις δημιουργίες του σε shooting brake μετασκευές που βασίζονται σε υπάρχοντα μοντέλα, με το πιο διάσημο από αυτά να είναι το Tesla Model S Shooting Brake.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Land Rover Defender 110 2.0 SD4 240 PS

Η Heritage Customs λέει πως οι ιδιοκτήτες ενός νέου Land Rover Defender μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία όχι μόνο για να ενισχύσουν τις εκτός δρόμου προδιαγραφές του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις προσωπικές τους επιθυμίες, αλλά και για να το μετατρέψουν σε κάμπριο, ως φόρο τιμής στο «κλασικό» Defender Convertible.

Ήδη, αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου Defender η ολλανδική εταιρεία έσπευσε να δημοσιοποιήσει σχέδια για το πώς θα μπορούσε να είναι η ανοιχτή έκδοση του Defender. 

Όσο για το πόσο κοστίζει η όλη μετατροπή;

Αρχικά πρέπει να αγοράσετε εσείς ο ίδιοι το Defender 90 πληρώνοντας την αξία του αυτοκινήτου στην τιμή της χώρας σας και στη συνέχεια η Heritage Customs ζητά μια επιταγή ύψους €84.700 για την όλη μετατροπή. Το αποτέλεσμα είναι το κάμπριο Valiance, από το οποίο θα κατασκευαστούν μόνο πέντε. Προσφέρεται η δυνατότητα τριών παραλλαγών που έχουν να κάνουν τόσο με τα χρώματα όσο και με επί μέρους λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube