Lamborghini Huracán biturbo, 1.439 PS «τροχό», για αρχή… [video]

Lamborghini Huracán biturbo, 1.439 PS «τροχό», για αρχή… [video]

Βελτιωμένη στη Ρωσία Lamborghini Huracán με δύο τούρμπο, υπολογίζεται στα 1.600 άλογα. Και δεν έχουν ακόμη σηκώσει πίεση.

Η παγκοσμιοποίηση της βελτίωσης θέλει τους Ρώσους μηχανικούς να κάνουν θαύματα στο Abu Dhabi, όπου το χρήμα ρέει άφθονο και τα σούπερκαρ είναι τόσα πολλά ώστε το tuning είναι μονόδρομος, αν θες να ξεχωρίζεις.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την Gosha Turbo Tech TT Huracán. Με δύο τούρμπο προσαρμοσμένα στον V10, έβγαλε 1.439 άλογα στον τροχό, οπότε είναι μάλλον συντηρητική η εκτίμηση για 1.600 στο στρόφαλο. Και το σημαντικότερο είναι πως στο video βλέπουμε την πρώτη μόλις δοκιμή του αυτοκινήτου σε πραγματικές συνθήκες, στο drag strip. Και ακριβώς επειδή είναι η αρχή, «παίζουν» με χαμηλή πίεση. Μιλάμε με τόση άνεση για νούμερα σε αυτό το επίπεδο γιατί ξέρουμε ότι εφικτά, καθώς έχουμε δει κι άλλες εφαρμογές Huracán biturbo με ιπποδύναμη ως και 2.000 άλογα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracán LP580-2 [video]

Σε αυτή την πρώτη επαφή με την πίστα το αυτοκίνητο έκανε τουλάχιστον τέσσερα «400άρια» με τον αρχικό χρόνο 8" 902 να πέφτει στα 8" 592. Σύντομα όμως το αυτοκίνητο, το οποίο είναι «βόλτας», κυκλοφορεί δηλαδή κανονικά στο δρόμο και έχει όλο τον εξοπλισμό της καμπίνας, θα κάνει 7άρια.    

[Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube