Η TechArt βελτιώνει την Porsche 992 [video]

Η TechArt βελτιώνει την Porsche 992 [video]

Ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση χάρη στο νέο αεροδυναμικό πακέτο σε συνδυασμό με αύξηση της ισχύος στους 510 PS

Μετά από την απόλυτη GTstreet RS των 770 PS η οποία βασιζόταν στην Porsche 991.2 Turbo S, η TechArt παρουσίασε ένα πλήρες βελτιωτικό πακέτο για τη νέα γενιά Porsche 992 το οποίο περιλαμβάνει ένα σετ από αεροδυναμικά βοηθήματα, νέες επενδύσεις στο εσωτερικό και μια σειρά βελτιώσεων στα μηχανικά μέρη.

TechArt

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το μάτι πέφτει κατευθείαν στις χρυσές ζάντες TechArt Daytona II διαμέτρου 20" εμπρός και 21" πίσω, που γεμίζουν ασφυκτικά τους θόλους του γερμανικού σπορτσκαρ.

Στο εμπρός μέρος, ο προφυλακτήρας απέκτησε μεγαλύτερο σπλίτερ, χρυσά πλαίσια των εισαγωγών αέρα και επιπλέον εσοχές στο πλάι.

TechArt

Πέρα από τα εντονότερα πλευρικά μαρσπιέ, η εταιρεία προσφέρει την εντυπωσιακή φτερούγα Heckspoiler II, ενώ για όσους θα προτιμούσαν κάτι πιο διακριτικό υπάρχει και η επιλογή μιας απλής προέκτασης του εργοστασιακού ενεργού spoiler. Στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα βρίσκουμε επιπλέον πτερύγια στο χρώμα του αμαξώματος που περιβάλουν τις απολήξεις της εξάτμισης αλλά και ένα νέο διαχύτη.

Συνολικά, η εικόνα της βελτιωμένης 992 παραπέμπει σε κάποια έκδοση με τα διακριτικά RS, κάτι που ενισχύεται από τη μαύρη απόχρωση σε οροφή και καπό που κάνει αντίθεση με το ασημί χρώμα του αμαξώματος και τις χρυσές πινελιές.

TechArt

Από πλευράς μηχανικών μερών, ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 30 mm, σπορ εξάτμιση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες βαλβίδες και κιτ βελτίωσης του κινητήρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο twin-turbo εξακύλινδρος σε σειρά boxer κινητήρας 3,0 λίτρων της 911 Carrera 4S αυξάνει την απόδοσή του στους 510 PS και 610 Nm ροπής - έναντι 450 PS και 550 Nm ροπής του εργοστασιακού μοντέλου. (η επιπλέον δύναμη είναι διαθέσιμη στις λειτουργίες Sport και Sport Plus).

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα και μάλλινο ύφασμα, τα αλουμινένια πεντάλ, το έβλημα της TechArt στο νέο τιμόνι και τα ανθρακονημάτινα πατήματα των μαρσπιέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube