Η Liberty Walk βελτιώνει τη Lamborghini Huracán

Η Liberty Walk βελτιώνει τη Lamborghini Huracán

Ένα νέο πλήρες αεροδυναμικό πακέτο σε συνδυασμό με αερανάρτηση στην έκθεση SEMA.

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk θα κάνει αισθητή την παρουσία του στη φετινή έκθεση SEMA με το νέο αεροδυναμικό πακέτο για την Lamborghini Huracán.

Liberty Walk

Ο νέος προφυλακτήρας διαθέτει αεροδυναμικά πτερύγια και ένα τεράστιο σπλίτερ που παραπέμπουν περισσότερο σε αγωνιστικό μοντέλο, όπως και το καπό με τις δύο εσοχές και τα φουσκωμένα εμπρός φτερά με γρίλιες. Στο προφίλ βρίσκουμε προεκτάσεις των μαρσπιέ και μια νέα εισαγωγή αέρα που διαμορφώνει το σχήμα των φαρδύτερων πίσω φτερών.

Πίσω, η εικόνα είναι ακόμα πιο κραυγαλέα με μια γιγαντιαία αεροτομή και ένα κεντρικό πτερύγιο να ξεπροβάλει από το νέο κάλυμμα του κινητήρα. Πιο χαμηλά, ο ανασχεδιασμένος προφυλκατήρας περιλαμβάνει κάθετα αεροδυναμικά κανάλια στις άκρες του, έναν πιο επιθετικό διαχύτη και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Liberty Walk

Το κόστος του αεροδυναμικού πακέτου ξεκινά από τα $43.850 (€39.513) για πολυεστέρα, ανεβαίνει στα $50.650 (€45.641) για CFRP και φτάνει τα $59.830 (€53.904) για ανθρακονήματα. Για όσους δεν θέλουν το πλήρες κιτ και προτιμούν κάποιο συγκεκριμένο εξάρτημα, όλα τα μέρη διατίθενται και ξεχωριστά. 

Εκτός από τα πρόσθετα μέρη στο αμάξωμα, την εικόνα ολοκληρώνουν οι custom ζάντες και το σύστημα αερανάρτησης Airrex με κόστος $9.500 (€8.559) που χαρίζει στην Huracán ένα υπερβολικά χαμηλωμένο look όταν είναι παρκαρισμένη.

Η Liberty Walk δεν προχώρησε σε επεμβάσεις στον κινητήρα V10 5,2 λίτρων του μοντέλου, ο οποίος αποδίδει 640 PS στη νέα Huracán Evo, 610 PS στην Huracán LP610-4 και 580 PS στην Huracán LP580-2.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube