Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW M4 Coupé

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW M4 Coupé

Μια εταιρεία όπως η AC Schnitzer δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει πληθώρα βελτιώσεων για τη νέα γενιά BMW M4.

H AC Schnitzer παρουσίασε το δικό της βελτιωτικό πακέτο για τη νέα γενιά της BMW M4 (G82) το οποίο περιλαμβάνει πλήρες αεροδυναμικό πακέτο, νέους τροχούς, σπορ πινελιές στο εσωτερικό καθώς και επεμβάσεις σε ανάρτηση, εξάτμιση και κινητήρα.

Ξεκινάμε από την εξωτερική σχεδίαση η οποία έχει αλλάξει με διακριτικό τρόπο. Το πακέτο περιλαμβάνει σπλίτερ και αεροδυναμικά πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, προστατευτική επένδυση για τις προεκτάσεις των μαρσπιέ και τον διαχύτη, διπλή αεροτομή σε οροφή και κάλυμμα του χώρου αποσκευών και φυσικά τα εμβλήματα της AC Schnitzer. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα και επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα με την υπογραφή της εταιρείας. Στο εσωτερικό έχουμε αλουμινένιες επενδύσεις στα πεντάλ, τα paddles αλλαγής σχέσεων και τη θήκη για το κλειδί.

AC Schnitzer

Χάρη σε νέα αμορτισέρ, η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 20-25 mm εμπρός και κατά 15-20 mm πίσω. Προαιρετικά διατίθεται και η ανάρτηση AC Schnitzer RS με ρυθμιζόμενο ύψος και σκληρότητα. Την εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί 20" με σχέδια AC1 ή AC3 που φορούν ελαστικά 285/30 R20 εμπρός και 295/30 R20 πίσω.

Η εταιρεία ετοιμάζει επίσης βελτιωτικό πακέτο για τον εξακύλινδρο σε σειρά twin-turbo κινητήρα 3,0 λίτρων που αυξάνει την απόδοση από τους 480 PS στους 510 PS (όσους έχει και η M4 Competition) το οποίο θα συνδυάζεται με εγγύηση έως και τεσσάρων ετών. Επιπλέον θα διατεθεί η εξάτμιση της AC Schnitzer κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με τετραπλές απολήξεις Carbon Sport διαμέτρου 110 mm.

Δε γνωρίζουμε το κόστος των μετατροπών όμως είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν ιδιοκτήτες της BMW M4 (G82) που θα επισκεφθούν το γερμανικό βελτιωτικό οίκο για κάποια από τα εξαρτήματα που προσφέρει.

[Πηγή: AC Schnitzer]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube