Η ABT βελτιώνει τα Audi RS 6 Avant και RS 7 Sportback

Η ABT βελτιώνει τα Audi RS 6 Avant και RS 7 Sportback

Με απόδοση 700 PS από τον twin turbo V8 4.0 TFSI.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος ABT ανακοίνωσε νέα πακέτα για τα RS 6 Avant και RS 7 Sportback, για εκείνους που θα ήθελαν ακόμα περισσότερη δύναμη από τις κορυφαίες εκδόσεις των premium μοντέλων της Audi Sport.

Να θυμίσουμε πως στις εργοστασιακές τους εκδόσεις, τα RS 6 Avant και RS 7 Sportback αποδίδουν 560 PS και 600 PS αντίστοιχα. Χάρη στις επεμβάσεις των μηχανικών της ABT στο λογισμικό του κινητήρα και την εξάτμιση, ο twin-turbo V8 4.0 TFSI με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V αποδίδει πλέον 700 PS και 880 Nm (+80 Nm) ροπής.

Audi RS 7 Sportback by ABT

Σύμφωνα με την εταιρεία, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,4" (-0,2") για το RS 6 Avant και σε 3,3" (-0,3") για το RS 7 Sportback. Και στα δύο μοντέλα, η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 320 km/h με αφαίρεση του εργοστασιακού κόφτη.

Για να βελτιώσει την εμφάνιση των μοντέλων που ήδη από το εργοστάσιο φορούν ένα άκρως επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο, η ABT προσφέρει μια γκάμα από ζάντες 20" και 22" σε δικά της σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των "aero wheels" που φορά το RS 7 Sportback στις φωτογραφίες. Επιπλέον, διατίθενται καθρέφτες και λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, σιλανσιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης και χαμηλωμένη ανάρτηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube