Hyundai Veloster N Performance Concept στη Σεούλ

Hyundai Veloster N Performance Concept στη Σεούλ

Μαζί με μια πληθώρα εξαρτημάτων της N Performance που θα διατεθούν στην αγορά.

Η Hyundai παρουσίασε στην Έκθεση της Σεούλ το πρωτότυπο Veloster N Performance με το οποίο παρουσιάζει την πλούσια γκάμα από αξεσουάρ βελτίωσης που θα διατεθούν στην αγορά στα τέλη του 2019.

N Performance

Το μοντέλο βασίζεται στο Veloster N (συγγενικό μοντέλο του i30 N που διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ) και διαθέτει 45 επιπλέον αξεσουάρ της N Performance για βελτίωση των επιδόσεων και της αισθητικής.

Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν 14 εξαρτήματα που βελτιώνουν την απόδοση του οχήματος στο δρόμο, όπως οι ελαφρύτερες σφυρήλατες ζάντες με ελαστικά επιδόσεων, τα μεγαλύτερα φρένα και η πιο επιθετική ρύθμιση της ανάρτησης με σκληρότερα αμορτισέρ.

N Performance

Αισθητικά το Veloster N Performance Concept ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά χάρη σε 11 αξεσουάρ που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ, πλευρικά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη και μια μεγάλη φτερούγα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά και ένα ανασχεδιασμένο καπό με εισαγωγή αέρα στο κέντρο.

Για το αμάξωμα επιλέχθηκε η απόχρωση matte gray με λεπτομέρειες από πορτοκαλί (σε εμπρός σπλίτερ και καθρέπτες) και άβαφο ανθρακόνημα στα αεροδυναμικά βοηθήματα.

N Performance

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από Alcantara στα νέα σπορ bucket καθίσματα, το τιμόνι, το χειρόφρενο, τις πόρτες, την οροφή και το ταμπλό, ενισχύοντας την σπορ και premium ατμόσφαιρα.

Η Hyundai δεν αποκάλυψε πολλά σχετικά με την διαθεσιμότητα ή την τιμή των N Performance Parts αλλά αναφέρει πως θα διατεθούν σε προσιτές τιμές προς το τέλος του 2019. Να θυμίσουμε πως το 2018 η εταιρεία είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο i30 N Option στην Έκθεση του Παρισιού με παρόμοιες αναβαθμίσεις για το μικρομεσαίο hot hatch.

Πηγή: Hyundai / Φωτογραφίες: Carscoops και Motoring

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube