Hyundai: Αξεσουάρ N Option για το i30N

Hyundai: Αξεσουάρ N Option για το i30N

Η Hyundai ετοίμασε 25 ξεχωριστά στοιχεία που κάνουν το i30N πιο όμορφο ή πιο αποτελεσματικό, και προλογίζουν τη μελλοντική σειρά αξεσουάρ N Option.

Μπορεί το Hyundai i30 N να ήρθε από το πουθενά και να βρίσκεται ήδη μεταξύ των κορυφαίων σπορ χάτσμπακ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Ή, έστω, πιο ξεχωριστό.

Για να κρατήσει κοντά της τους αγοραστές i30 N που λοξοκοιτούν προς aftermarket λύσεις για να το κάνουν πιο ξεχωριστό, η Hyundai παρουσίασε στο Παρίσι κάποιες προτάσεις βελτίωσης, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και σε ουσία. Τα 25 αξεσουάρ με τα οποία είναι ντυμένο ένα i30 N που κοσμεί το περίπτερό της δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στους πελάτες της. Σύντομα όμως θα λανσάρει στην αγορά την αντίστοιχη σειρά αξεσουάρ N Option.

Το εργοστασιακά βελτιωμένο πρωτότυπο Hyundai i30 N διαθέτει ένα σετ ανθρακονημάτινων σπόιλερ και μαρσπιέ, ανθρακονημάτινο καπό με εγκάρσιες εξαγωγές αέρα, ανθρακονημάτινη αεροτομή οροφής, εξάτμιση με τέσσερις απολήξεις και ελαφριές ζάντες 20", ντυμένες με semi slicks. Είναι βαμμένο σε λευκό ματ χρώμα, ενώ παντού υπάρχει το χαρακτηριστικό «Ν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDi

Στο εσωτερικό, τη μεγαλύτερη διαφορά κάνουν τα μπάκετ καθίσματα, με επένδυση δέρματος και Alcantara, και μια έντονη κόκκινη ρίγα στο κέντρο τους. Το ταμπλό έχει αποκτήσει επιφάνειες με φινίρισμα ανθρακονημάτων, ενώ το πάνω μέρος του είναι ντυμένο κι αυτό με Alcantara, όπως και το τιμόνι. Αλλαγμένα είναι ακόμα τα πετάλια και ο επιλογέας ταχυτήτων.

«Με τα προϊόντα Ν ταράζουμε τα νερά», δήλωσε ο Thomas Schemera, αντιπρόεδρος του High Performance Vehicles & Motorsport Division της Hyundai. «Η εξέλιξη των μοντέλων Ν ξεκινάει από τους αγώνες, η εμπλοκή μας εκεί είναι η απόλυτη έκφανση του Ν. Η νέα έκδοση i30 N Line και το πρωτότυπο i30 N 'N Option', δείχνουν τη διττή προσέγγισή μας στην εξατομίκευση, που διευρύνει το κοινό της φίρμας Ν».

Μένει να δούμε πότε θα λανσαριστεί στην αγορά η σειρά προϊόντων N Option, αλλά και πόσοι από τους ιδιοκτήτες Hyundai i30N θα τα προτιμήσουν, έναντι των διαθέσιμων aftermarket.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube