Το Hyundai Santa Fe παίρνει τα βουνά χάρη στη Rockstar

Το Hyundai Santa Fe παίρνει τα βουνά χάρη στη Rockstar

Η Hyundai παρουσίασε το δεύτερο πρότζεκτ της που θα βρίσκεται στο σταντ της εταιρείας στο SEMA Show 2016.

Η Rockstar Performance Garage θα είναι η αρωγός της Hyundai προκειμένου αυτή να μετατρέψει σε υπέρ-ικανό off-roader το Santa Fe προκειμένου να το εκθέσει στο SEMA Show 2016, στο Las Vegas τον Νοέμβριο.

Το σκληροτράχηλο Santa Fe θα κάνει έντονο κοντράστ με το «Santa-Fast» των 1.040 ίππων που η Bisimoto ετοιμάζει για την ίδια έκθεση.

Με έναν 3,3λιτρο κινητήρα V6 κάτω από το καπό, το Santa Fe της Rockstar γίνεται πύραυλος χάρη στην εισαγωγή φρέσκου αέρα AEM, εξάτμιση της Magnaflow και σύστημα ψεκασμού νίτρου. Επιπλέον, το αυτοκίνητο πήρε το απαραίτητο μπόι από το έδαφος με ένα ζεύγος coilover 2.0 KING εμπρός και αμορτισέρ 2.5 KING πίσω. Το πάτημα του Santa Fe ανέλαβαν 17άρες ζάντες με ασφάλειες KMC XD 301 Turbine, ειδικές για 4x4, που συνδυάζονται με 35ιντσα λάστιχα Mickey Thompson Baja Claw, επίσης για βαρύ off-roading.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα Hyundai Santa Fe πιο δυνατό από τη LaFerrari

Τα υπόλοιπα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το Santa Fe, προκειμένου να είναι έτοιμο για περιπέτεια, περιλαμβάνουν μπαταρίες Odyssey, βίντσι WARN, πλευρικές ποδιές κάτω από τα μασπιέ, φωτισμός Bulldog LED και κάστομ ράγες οροφής.

Θα πρέπει να περιμένουμε σαφώς και άλλα πρότζεκτ που θα παρουσιαστούν στο SEMA από τη Hyundai, μιας και η έκθεση είναι ακόμα ένα μήνα μακριά. «Η Rockstar μεταφέρει την αστείρευτη ενέργεια που πηγάζει από το σήμα της σε ό,τι κάνουμε», είπε ο Nick Ashby, επικεφαλής εξέλιξης του πρωτότυπου Hyundai. «To Rockstar Santa Fe Concept είναι αυτό που φαίνεται, ένα πρωτότυπο χωρίς συμβιβασμούς, με τεράστιες ικανότητες και με αυτοπεποίθηση ανάλογου επιπέδου».

[Πηγή Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube