Επίσημο: Ανανεωμένο Hyundai Santa Fe

Επίσημο: Ανανεωμένο Hyundai Santa Fe

Το ντεμπούτο του νέου μεγάλου SUV της Hyundai θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η Hyundai ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του ανανεωμένου Santa Fe στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης 2015, σε δύο εβδομάδες, ύστερα από την παρουσίαση της κορεατικής εκδοχής του με την ονομασία “The Prime” τον περασμένο Ιούνιο.

Το ανανεωμένο μεγάλο SUV, που είναι άγνωστο εάν θα διατεθεί στην ελληνική αγορά, ξεχωρίζει από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη νέα «τρισδιάστατη» εξάγωνη μάσκα, τα νέα φώτα εμπρός και πίσω, και τα φώτα ημέρας τύπου LED.

Στην καμπίνα, το σύστημα πολυμέσων συνεργάζεται με μεγαλύτερη οθόνη και νέα πλήκτρα, ενώ σύμφωνα με την Hyundai η ποιότητα έχει επανεξεταστεί και βελτιωθεί σε όλα τα σημεία.

Επιπλέον, το ανανεωμένο μοντέλο εφοδιάζεται και με πληθώρα νέων συστημάτων, όπως το ενεργό cruise control, το σύστημα επιτήρησης τυφλής γωνίας, το σύστημα ελέγχου αθέλητης αλλαγής λωρίδας κ.ά.

Τέλος, η γκάμα κινητήρων δεν έχει δεχθεί αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι αποτελείται τρεις εκδόσεις κινητήρα, έναν 2.4 με 190 ίππους, έναν δίλιτρο τούρμπο με 264 ίππους και έναν V6 3,3 λίτρων με 290 ίππους. Όλοι οι κινητήρες συνεργάζονται με 6άρι αυτόματο κιβώτιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube