Hyundai Kona Ultimate Concept στη SEMA

Hyundai Kona Ultimate Concept στη SEMA

Το απόλυτο Kona για εκτός δρόμου διαδρομές από την Rockstar Performance Garage.

Η Hyundai σε συνεργασία με την Rockstar Performance Garage παρουσιάζουν στην έκθεση SEMA στο Las Vegas το Kona Ultimate Concept, την απόλυτη εκτός δρόμου έκδοση του B-SUV με μια σειρά από αισθητικές και μηχανικές επεμβάσεις.

Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στο Kona Ultimate είναι τα θηριώδη ελαστικά 30" Mickey Thomspon σε χρυσές ζάντες 16" της Motegi. Η ανάρτηση της King αυξάνει ακόμα περισσότερο την απόσταση από το έδαφος, ενώ τα επιπλέον φώτα Baja Design LED στη γρίλια κάνουν τη νύχτα μέρα.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.6 T-GDI του Kona με απόδοση 175 PS έχει αναβαθμιστεί με Race Chip Performance, φίλτρα K&N και εξάτμιση Magnaflow. Τα μεγαλύτερα φρένα είναι της R1 Concepts και το αμάξωμα έχει ανθεκτική μαύρη επένδυση Bulletliner με χρυσά γραφικά και μαύρες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό για το οποίο δεν έχουμε εικόνες, η Roadwire ανέλαβε τις επενδύσεις των καθισμάτων από δέρμα αλιγάτορα ενώ το ηχοσύστημα είναι της Kicker.

Το Kona Ultimate Concept θα δηλώσει το παρόν στην έκθεση SEMA μαζί με τα βελτιωμένα Veloster Grappler Concept και Veloster N Performance Concept.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube