Hyundai Veloster Grappler Concept στη SEMA

Hyundai Veloster Grappler Concept στη SEMA

Το Veloster μεταμορφώνεται σε όχημα για ειδικές αποστολές εκτός δρόμου.

Η Hyundai ανακοίνωσε το πρωτότυπο Veloster "Grappler" το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση βελτιώσεων SEMA στο Las Vegas, με εκτός δρόμου προσανατολισμό.

Το Veloster "Grappler" είναι μια ειδική έκδοση του μικρομεσαίου, με μια σειρά από προσθήκες που αλλάζουν την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε συνδυασμό με τους  ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες βελτιώνουν σημαντικά τις γωνίες προσσέγγισης και διαφυγής. Οι μαύρες ζάντες της Method Racing φορούν θηριώδη εκτός δρόμου ελαστικά που χαρίζουν πρόσφυση σε κάθε τύπο εδάφους. Οι προστατευτικές μεταλλικές ποδιές στους προφυλακτήρες, τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, το ανθρακονημάτινο καπό της Seibon και τα επιπλέον φώτα LED στη μάσκα και την οροφή από την Baja Designs, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του πρωτοτύπου.

Για αυξημένη πρακτικότητα, το όχημα εξοπλίζεται με σχάρα οροφής της Thule όπου βρίσκουμε μια κανονικού μεγέθους ρεζέρβα και φωτοβολταικά της Goal Zero που δίνουν ενέργεια σε μια φορητή μπαταρία. Επιπλέον, η νέα εξάτμιση τύπου cat-back της Borla προσφέρει μια πιο έντονη ηχητική εμπειρία.

Η Hyundai δεν δημοσίευσε εικόνες από το εσωτερικό, όπου σύμφωνα με το δελτίο τύπου υπάρχει ένα πλήρες ρολ κέιτζ, χώρος για μια ακόμα ρεζέρβα, ανθεκτικά πατάκια, φτυάρι, κουτί πρώτων βοηθειών, σκηνή της Napier, καθίσματα της Recaro, σπορ πεντάλ, ambient φωτισμό κ.α.

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι αν το προσθιοκίνητο μοντέλο έχει μετατραπεί σε τετρακίνητο, καθώς και ποιος κινητήρας βρίσκεται κάτω από το καπό. Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα έχουμε στην έκθεση SEMA στις 5 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube