Hyundai i30 N με bodykit από την Prior Design [video]

Hyundai i30 N με bodykit από την Prior Design [video]

Αγριεμένη εμφάνιση για το hot hatch της Hyundai με φουσκωμένα φτερά και προεκτάσεις στους προφυλακτήρες.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Prior Design παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο αεροδυναμικό πακέτο για το Hyundai i30 N, χαρίζοντας στο μοντέλο ένα πιο επιθετικό look, χωρίς να παρεμβαίνει στα μηχανικά του μέρη. Το PDN30X Ultra Widebody Aerodynamic Kit έχει κόστος €3.999, και προς το παρόν είναι διαθέσιμο για το pre-facelift i30 N όμως είμαστε σίγουροι πως θα ταιριάζει και στο ανανεωμένο μοντέλο που έχει παρουσιαστεί ήδη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένο Hyundai i30 N [video]

Το πακέτο που είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα και Dura-Flex, περιλαμβάνει προεκτάσεις των εμπρός και των πίσω φτερών που αυξάνουν το πλάτος του οχήματος και συνδυάζονται με πολυάκτινες ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου. Τα φουσκωμένα φτερά καταλήγουν σε εσοχές που αγκαλιάζουν τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα. Έχουμε επίσης μεγαλύτερο σπλίτερ εμπρός, διακοσμητικές γρίλιες στο προφίλ, νέο διαχύτη και προέκταση της αεροτομής στο πίσω μέρος.

Hyundai

Να θυμίσουμε πως στην ισχυρότερη εργοστασιακή έκδοση Performance, το κορεάτικο hot hatch φορά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 275 PS και 353 Nm που μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς αποκλειστικά μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Το ανανεωμένο i30 N ανεβάζει την απόδοση στους 280 PS και τα 392 Nm ενώ προσθέτει και την επιλογή του νέου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη N DCT 8 σχέσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube