Hyundai: To i30 εγκαινιάζει τη σειρά «N Line»

Hyundai: To i30 εγκαινιάζει τη σειρά «N Line»

Η Hyundai λανσάρει τη σειρά «ολίγον από σπορ», την N Line. Και είναι το κόμπακτ i30 που επωφελείται πρώτο, με ένα πιο μυώδες look, αλλά με ένα μόνο μοτέρ, 140 PS.

Οι ψευδό-σπορ εκδόσεις αποτελούν κράχτη για μια μεγάλη πελατεία που δεν αρνείται να πληρώσει παραπάνω για να ξεχωρίζει και να απολαμβάνει μια σπορ ή/και πολυτελή αύρα στο αυτοκίνητό της.

Επιπλέον, πρόκειται για μοντέλα με δυσανάλογα μεγάλο κέρδος για τους κατασκευαστές, οπότε και η Hyundai υπέκυψε στον πειρασμό εγκαινιάζοντας, όπως τόσες εταιρείες, μια σειρά με την ετικέτα της καθαρόαιμης σπορ σειράς της «Ν». Και εγένετο «N Line». Έκδοση που ενσωματώνει το look Ν Performance, αλλά με μοτέρ λιγότερο ισχυρό. Και αυτή την πρώτη έκδοση N Line είναι το κόμπακτ i30 που της κάνει τα εγκαίνια.

Hyundai i30 N Line

Από πλευράς εμφάνισης του πραγματικού N, βρίσκουμε τις εισόδους αέρα και τα μαύρα εμπρός και πίσω σπόιλερ, με τις αιχμές στα άκρα που ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπάρχουν δύο μπούκες εξάτμισης, αλλά για την περίπτωση στην ίδια πλευρά, στα δεξιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI

Το χείλος εκφυγής στο πίσω μέρος της οροφής δίνει επίσης το παρών, όπως και οι κόκκινες μπορντούρες. Τέλος, το i30 N Line αρκείται σε ζάντες 18 ιντσών. Στο εσωτερικό, το νέο μοντέλο επωφελείται από τα σπορ και πιο μπακετοειδή καθίσματα του i30 Ν, ντυμένα με σουέντ, ενώ το τιμόνι και ο λεβιές ταχυτήτων έχουν σήμανση «Ν».

Hyundai i30 N Line

Το i30 N Line συνδυάζεται με 1.400άρι μοτέρ τούρμπο με 140 άλογα που, όπως λέει η Hyundai, διαθέτει γκάζι με καλύτερη απόκριση. Τα δισκόφρενα είναι μεγαλύτερα από αυτά του στάνταρ μοντέλου ενώ έχει ξαναδουλευτεί το set-up της ανάρτησης. Όλα τα παραπάνω για την τήρηση της υπόσχεσης για μια πιο δυναμική συμπεριφορά από το κλασικό i30. Για τον ίδιο λόγο, επιλέχτηκαν λάστιχα πρώτης τοποθέτησης τα Michelin PS4.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Hyundai Motor Europe: 'Ετσι θα γίνουμε Νο 1

Hyundai i30 N Line

Η λίστα των παραγγελιών στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές θα ανοίξει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το ίδιο, εκτός απροόπτου, θα συμβεί και για την ελληνική αγορά. Αν όχι, είμαστε σε επικοινωνία με την ελληνική αντιπροσωπεία για να σας ενημερώσουμε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube