H Novitec βελτιώνει την McLaren 600 LT

H Novitec βελτιώνει την McLaren 600 LT

Περισσότερα άλογα και καλύτερες επιδόσεις για το κορυφαίο μοντέλο της Sport Series.

Η Novitec, γνωστή για τις επεμβάσεις της σε εξωτικά υπεραυτοκίνητα, παρουσίασε ένα βελτιωτικό πακέτο για την 600 LT Coupé που προσφέρει αυξημένη απόδοση και βελτιωμένες επιδόσεις.

Χάρη στις επεμβάσεις των ειδικών της Novitec, ο twin-turbo V8 κινητήρας 3,8 λίτρων αποδίδει 688 PS (+88 PS) στις 7.450 rpm και 712 Nm (+92 Nm) ροπής στις 6.250 rpm. Μέσα από το Active Dynamic Panel στο ταμπλό, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει τη χαρτογράφηση του Novitec N-TRONIC για την επιθυμητή ισχύ, ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις.

NOVITEC McLaren 600LT

Μπορεί η απόδοση να μη φτάνει τους 1.001 PS που προσφέρει το βελτιωτικό πακέτο της Hennessey Performance, όμως τα νούμερα παραμένουν εντυπωσιακά. Το ίδιο ισχύει και για τις επιδόσεις αφού σύμφωνα με τη Novitec η επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρώνεται σε 2,8" (-0,1") και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 333 km/h (+5 km/h).

Η σπορ εξάτμιση της Novitec από ανοξείδωτο ατσάλι με ελαφρύ και πιο αποδοτικό καταλύτη, προσφέρει μια ακόμη πιο έντονη ηχητική εμπειρία. Επιπλέον, τα νέα αμορτισέρ μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm βελτιώνοντας τη συμπεριφορά στο δρόμο.

novitec

Οι σφυρήλατες ζάντες MC3 (20" εμπρός και 21" πίσω) που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη Vossen, είναι διαθέσιμες σε 77 αποχρώσεις και φορούν ελαστικά Pirelli P Zero (235/30 ZR 20 εμπρός και 305/30 ZR 21 πίσω). Άλλες αισθητικές επεμβάσεις αφορούν το ανασχεδιασμένο καπό που ταιριάζει γάντι με το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο του εργοστασιακού μοντέλο (σπλίτερ, μαρσπιέ, διαχύτης, αεροτομή, εισαγωγές αέρα), αλλά και το νέο φίλτρο αέρα από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό η εταιρεία προσφέρει μια επιλογή από δέρμα και Alcantara σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Hennessey Performance ετοιμάζει βελτιωμένη McLaren 600LT με 1001 PS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube