H νέα BMW M4 Cabrio διά χειρός AC Schnitzer

H νέα BMW M4 Cabrio διά χειρός AC Schnitzer

Η AC Schnitzer δίνει στη νέα BMW M4 Cabrio ακόμα πιο εκκεντρική εμφάνιση και ανεβάζει την ισχύ της στα 610 PS.

Ήρθε η ώρα για τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο να βάλει το χεράκι του στην τελευταία γενιά της BMW M4 Cabrio. Μπροστά, ξεχωρίζει ο διαχύτης και τα πτερύγια canard από ανθρακόνημα κάνοντας την Μ4 ακόμα πιο εκκεντρική σε επίπεδο εμφάνισης.

Όσοι θέλουν να διατυμπανίσουν ότι η M4 Cabrio που απέκτησαν έχει δεχτεί τη φροντίδα της AC Schnitzer, έχουν την επιλογή να διακοσμήσουν τo αυτοκίνητο τους με αυτοκόλλητα του βελτιωτικού οίκου πάνω από τις προεκτάσεις των πλευρικών μαρσπιέ. Στο πίσω μέρος υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης αεροτομής, ενώ το γερμανικό κάμπριο πατάει στην άσφαλτο με σφυρήλατους τροχούς 20". 

BMW M4 Cabrio

Περνώντας στο εσωτερικό, η AC Schnitzer «ντύνει» τα πεντάλ και τα paddles με αλουμίνιο, ενώ προσφέρει ένα ειδικό κάλυμμα για το κλειδί.

Όπως θα περίμενε κανείς, η AC Schnitzer δεν περιορίστηκε μόνο στην αισθητική αναβάθμιση της ανοιχτής Μ4, αλλά προχώρησε και σε αλλαγές στην ανάρτηση με ελατήρια που χαμηλώνουν το εμπρός μέρος κατά 25-30 mm και το πίσω μέρος κατά 20-25 mm. 

BMW M4 Cabrio

Ο 3λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo αποδίδει πλέον 610 PS και 750 Nm ροπής μετά από αναβαθμίσεις στο σύστημα εξάτμισης και την ECU. Θυμίζουμε ότι, από το εργοστάσιο η M4 Competition Cabrio έχει μέγιστη ισχύ 510 PS και 650 Νm ροπής.

Όσοι διαθέτουν μια Μ3 ή Μ4 Cabrio ή Coupé και θέλουν να την κάνουν ακόμα πιο επιθετική, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την εταιρία για το κόστος των αναβαθμίσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube