H AC Schnitzer βελτιώνει την BMW Σειρά 8 [video]

H AC Schnitzer βελτιώνει την BMW Σειρά 8 [video]

Μηχανικές και αισθητικές βελτιώσεις για τη ναυαρχίδα των coupe της BMW.

H AC Schnitzer παρουσίασε την ACS8, μια βελτιωμένη BMW Σειρά 8 με περισσότερη ισχύ, νέα εξάτμιση, χαμηλωμένη ανάρτηση και αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα.

Χάρη στις επεμβάσεις των τεχνικών της AC Schnitzer, ο twin-turbo V8 κινητήρας 4,4 λίτρων της M850i αποδίδει 620 PS (+90 PS) και 840 Nm (+90 Nm) ροπής. Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 20 mm σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο, χάρη στα νέα ελατήρια της AC Schnitzer. Επιπλέον, η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης αποκτά πιο αγριεμένο ήχο και ενεργά flaps με "σιγαστήρες" για πιο διακριτικές βόλτες όποτε αυτό χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: BMW M850i xDrive βελτιωμένη από την G-POWER

ACS8

Εμφανισιακά, η ναυαρχίδα των Coupe μοντέλων της BMW απέκτησε ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα που περιλαμβάνει ένα μεγάλο εμπρός σπλίτερ, πτερύγια στους αεραγωγούς και στις άκρες του προφυλακτήρα, εισαγωγές αέρα στο καπό, προσθήκες στα πλευρικά μαρσπιέ, ανασχεδιασμένη ποδιά στον πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη και φως φρένων αλλά και μια σταθερή αεροτομή.

Η εταιρεία προσφέρει μια επιλογή από σχέδια τροχών που περιλαμβάνουν τις σφυρήλατες ζάντες AC3 με διχρωμία (ελαστικά 245/35 R20 εμπρός και 275/35 R20 πίσω), ή τις AC1 (245/35 R20 εμπρός και 285/35 R20 πίσω).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα BMW 8 Series Coupé [video]

ACS8

Στο εσωτερικό βρίσκουμε αλουμινένια πεντάλ της AC Schnitzer και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που ενισχύουν το σπορ χαρακτήρα της κατασκευής.

Εκτός από το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας, η AC Schnitzer προσφέρει βελτιωτικό πακέτο και για την 840d, ανεβάζοντας την απόδοση του εξακύλινδρου πετρελαιοκινητήρα 3,0 λίτρων στους 380 PS (+60 PS) και 780 Nm (+100 Nm) ροπής. Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες BMW της AC Schnitzer, τα επιμέρους στοιχεία του βελτιωτικού πακέτου μπορούν να αγοραστούν και ανεξάρτητα από τους ιδιοκτήτες της Σειράς 8.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube