Επιστροφή στο μέλλον με Lambo Diablo

Επιστροφή στο μέλλον με Lambo Diablo

Η Lamborghini Diablo επανέρχεται στο σχεδιαστικό προσκήνιο με ένα makeover του 21ου αιώνα.

Μαζί με τη McLaren F1 και τη Ferrari F50, η Lamborghini Diablo ανήκε στην τριάδα των κορυφαίων σούπερκαρ της δεκαετίας του ’90.

Το ιταλικό υπέρ-αυτοκίνητο κατασκευάστηκε από τη Sant’Agata Bolognese το 1990, πριν η εταιρεία πουληθεί από τις Mycom Setdco και VPower στην Audi, το 1998.

Αυτό το αυτοκίνητο λοιπόν ανέλαβε να αναμορφώσει η YasidDesign, δίνοντάς του μια σύγχρονη οπτική με δικά της μοντέρνα στοιχεία, αλλά και κομμάτια από νεότερες Lamborghini.

Η Murciélago SV χρησιμοποιήθηκε ως βάση γι’ αυτή την αλλαγή, δανείζοντας της εμπρός ποδιά και την πίσω σταθερή πτέρυγα, αλλά και η νεότερη Aventador για τις λεπτομέρειες στα πλευρά και τις ζάντες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε Lamborghini Aventador Roadster [video]

«Η Lamborghini Diablo αναθεωρήθηκε με ένα πιο νέο πρόγραμμα facelift από τη Murciélago SV και κάποια στοιχεία από τις πλευρικές γραμμές της Aventador, κρατώντας ταυτόχρονα τον αρχικό σχεδιασμό και τις γραμμές της Diablo. Τους τροχούς της νεότερης Aventador και την πτέρυγα της Murciélago SV. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα», είπε ο άνθρωπος πίσω από το εικονικό πρότζεκτ, που είχε παρόμοιες ιδέες στο παρελθόν για τη Miura και την Countach.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Miura επιστρέφει από 25 χρόνια απραξίας [video]

Το επόμενο πρότζεκτ του, θα έχει ως αντικείμενο ανασχεδιασμού τη Lamborghini LM002, που είμαστε πολύ περίεργοι για το πώς θα καταλήξει. Βλέπετε είναι ένα αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας και πέρα από το ειωθότα μιας κλασικής Lambo.

[Πηγή yasiddesign μέσω facebook]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube