Δείτε και ακούστε την BMW M135i της AC Schnitzer [video]

Δείτε και ακούστε την BMW M135i της AC Schnitzer [video]

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW 1 Series σε αεροδυναμική και στήσιμο.

Η AC Schnitzer παρουσίασε μια σειρά από βελτιώσεις για την BMW 1 Series και την κορυφαία της έκδοση M135i xDrive που βελτιώνουν την εμφάνιση, την αεροδυναμική και το κράτημα του γερμανικού premium χάτσμπακ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW M135i xDrive

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το μοντέλο απέκτησε μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ, προεκτάσεις των πλευρικών μαρσπιέ και νέα αεροτομή με σκαλοπάτι (διαφορετική σε μοντέλα με ή χωρίς το αισθητικό πακέτο M Sport). Στο προφίλ την παράσταση κλέβουν οι τροχοί AC1 διαμέτρου 19" που μπορεί να βαφτούν σε απόχρωση BiColor ή Anthracite. Επιπλέον, νέες είναι και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης με κάλυμμα από ανθρακονήματα ή χρώμιο. Η AC Schnitzer προσφέρει επίσης σπορ πινελιές από αλουμίνιο για το εσωτερικό της 1 Series, ανεξαρτήτως έκδοσης.

Με το κιτ χαμηλώματος της εταιρείας που περιλαμβάνει νέα ελατήρια, η απόσταση από το έδαφος μειώνεται κατά 25-35 mm, κάτι που εκτός από την εμφάνιση συμβάλλει και σε καλύτερο κράτημα. Κάτω από το καπό του μοντέλου παραμένει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2,0 λίτρων με απόδοση 306 PS και 450 Nm που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης xDrive.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ AC Schnitzer BMW M2 Competition – Δοκιμή στην πίστα των Μεγάρων [video]

[Πηγή: AC Schnitzer μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube