Βελτιωμένο VW Golf VII R από την ABT Sportsline

Με απόδοση 350 PS και πιο επιθετικό στήσιμο της ανάρτησης.

Η ABT Sportsline παρουσίασε ένα βελτιωτικό πακέτο για το  ανανεωμένο Volkswagen Golf VII R το οποίο περιλαμβάνει επεμβάσεις στον κινητήρα αλλά και την ανάρτηση.

Χάρη στο ABT Engine Control (AEC),η απόδοση του κινητήρα 2.0 TSI σκαρφαλώνει στους 350 PS (+50 PS) και τα 400 Nm ροπής (+40 Nm). Η ABT δεν ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του τετρακίνητου hot hatch, οι οποίες θα είναι ελαφρώς βελτιωμένες σε σχέση με το εργοστασιακό (0-100km/h σε 5,1" ή 4,9" με το DSG και τελική ταχύτητα 250 km/h).

ABT VW Golf R

Εκτός από τις επεμβάσεις στο μοτέρ, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος προσφέρει αναβαθμισμένη ανάρτηση με πιο σπορ ελατήρια, ή τα προαιρετικά ρυθμιζόμενα ελατήρια. Το νέο στήσιμο συμπληρώνεται από τη νέα αντιστρεπτική της ABT για ακόμα καλύτερο κράτημα.

Για πιο επιθετική εμφάνιση, η ABT προσφέρει μια πλούσια γκάμα από ζάντες (σχέδια ER-F, FR, DR και GR) οι οποίες είναι διαθέσιμες με διάμετρο 18", 19" και 20". Τέλος, η εξάτμιση της Kempten διαθέτει τετραπλή απόληξη σε σκοτεινό χρώμιο με διάμετρο 102 mm, η οποία παρέχει και τον κατάλληλο ήχο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του πακέτου μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.