Βελτιωμένο VW Golf VII R από την ABT Sportsline

Βελτιωμένο VW Golf VII R από την ABT Sportsline

Με απόδοση 350 PS και πιο επιθετικό στήσιμο της ανάρτησης.

Η ABT Sportsline παρουσίασε ένα βελτιωτικό πακέτο για το  ανανεωμένο Volkswagen Golf VII R το οποίο περιλαμβάνει επεμβάσεις στον κινητήρα αλλά και την ανάρτηση.

Χάρη στο ABT Engine Control (AEC),η απόδοση του κινητήρα 2.0 TSI σκαρφαλώνει στους 350 PS (+50 PS) και τα 400 Nm ροπής (+40 Nm). Η ABT δεν ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του τετρακίνητου hot hatch, οι οποίες θα είναι ελαφρώς βελτιωμένες σε σχέση με το εργοστασιακό (0-100km/h σε 5,1" ή 4,9" με το DSG και τελική ταχύτητα 250 km/h).

ABT VW Golf R

Εκτός από τις επεμβάσεις στο μοτέρ, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος προσφέρει αναβαθμισμένη ανάρτηση με πιο σπορ ελατήρια, ή τα προαιρετικά ρυθμιζόμενα ελατήρια. Το νέο στήσιμο συμπληρώνεται από τη νέα αντιστρεπτική της ABT για ακόμα καλύτερο κράτημα.

Για πιο επιθετική εμφάνιση, η ABT προσφέρει μια πλούσια γκάμα από ζάντες (σχέδια ER-F, FR, DR και GR) οι οποίες είναι διαθέσιμες με διάμετρο 18", 19" και 20". Τέλος, η εξάτμιση της Kempten διαθέτει τετραπλή απόληξη σε σκοτεινό χρώμιο με διάμετρο 102 mm, η οποία παρέχει και τον κατάλληλο ήχο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του πακέτου μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube