Βελτιωμένο Dodge Challenger από την Liberty Walk

Πλήρες bodykit, ζάντες και αερανάρτηση για το αμερικανικό muscle car.

H ιαπωνική Liberty Walk, γνωστή για τα υπερβολικά bodykit που τοποθετεί σε σπορ μοντέλα διαφόρων κατασκευαστών, παρουσίασε ένα αισθητικό πακέτο για το Dodge Challenger.

Το αμερικανικό muscle car το οποίο βρίσκεται στην παραγωγή από το 2008 και έκτοτε έχει σημειώσει πάνω από 580.000 πωλήσεις, απέκτησε τις γνωστές προσθήκες των φτερών της Liberty Walk που είναι βιδωμένες στο αμάξωμα. Η αεροδυναμική προέκταση του εμπρός προφυλακτήρα σχεδόν αγγίζει το έδαφος ενώ η μεγαλύτερη αεροτομή θα μπορούσαμε να πούμε πως ταιριάζει με τον χαρακτήρα του μοντέλου.

Dodge Challenger Liberty Walk

Οι μαύρες ζάντες 20" φορούν ελαστικά Pirelli P Zero τα οποία είναι φαρδύτερα στον πίσω άξονα, με τα μετατρόχια να έχουν επίσης μεγαλώσει. Τέλος, η αερανάρτηση δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να χαμηλώνει, επιτυγχάνοντας το look που βλέπουμε στις φωτογραφίες με το υπερβολικό καμπέρ των τροχών.

Για εκείνους που ενδιαφέρονται να μεταμορφώσουν το Dodge Challenger με τα εξαρτήματα της Liberty Walk, το συνολικό κόστος του bodykit είναι $5.780, με την αερανάρτηση να κοστίζει επιπλέον $7.900 και τους τροχούς $1.000.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο Dodge Challenger SRT Demon, ο πρωταθλητής των επιταχύνσεων [ανάλυση + videos]