Βελτιωμένο Audi RS 6 Avant από τη Mansory [video]

Βελτιωμένο Audi RS 6 Avant από τη Mansory [video]

Με αυξημένη απόδοση 730 PS και πλήρες αεροδυναμικό πακέτο.

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory - ο οποίος φημίζεται για τα κραυγαλέα αισθητικά πακέτα που προσφέρει για κάθε λογής υπεραυτοκίνητα - παρουσίασε τη δική του εκδοχή του Audi RS 6 Avant. Ένα αυτοκίνητο για εκείνους που δεν θέλουν να αρκεστούν στην εργοστασιακή έκδοση του ταχύτερου στέισον βάγκον της αγοράς.

Εξωτερικά, η Mansory επενέβη στην - ήδη άκρως επιθετική - μάσκα του RS 6 με μια σειρά από προσθήκες στη γρίλια, τις εισαγωγές αέρα και τα πλευρικά τμήματα του προφυλακτήρα, ένα νέο και μεγαλύτερο σπλίτερ και νέο καπό με δύο εισαγωγές αέρα.

Mansory Audi RS 6 Avant

Στο προφίλ βρίσκουμε νέες σφυρήλατες ζάντες 22", μαύρο πλαίσιο παραθύρων, φιμέ κρύσταλλα και προεκτάσεις των μαρσπιέ. Πίσω ξεχωρίζει το ανασχεδιασμένο κάτω μέρος του προφυλακτήρα με διαχύτη, επιπλέον πτερύγια και τέσσερις μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης (αντί για δύο οβάλ του εργοστασιακού μοντέλου), η μεγαλύτερη φτερούγα και η δεύτερη αεροτομή στη βάση του παρμπρίζ.

Την εικόνα συμπληρώνει η μαύρη απόχρωση με μια ασύμμετρη κίτρινη ρίγα και κίτρινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και τις ζάντες.

Audi RS 6 Avant Mansory

Στο εσωτερικό ο βελτιωτικός οίκος αφαίρεσε όλα τα σήματα της Audi και πρόσθεσε επιπλέον δέρμα και Alcantara σε όλες τις επιφάνειες. Και εδώ οι κίτρινες ραφές κάνουν αντίθεση με τις σκοτεινές επενδύσεις, όπως και οι μεταλλικές λεπτομέρειες από αλουμίνιο.

Εκτός από την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, η Mansory επενέβη και στον κινητήρα του RS6. Ο twin-turbo V8 4,0 λίτρων αποδίδει πλέον 730 PS (+130 PS) και 1.000 Nm ροπής (+200 Nm), επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,2" (-0,4")!

Η Mansory δεν ανακοίνωσε το κόστος του βελτιωτικού πακέτου για το Audi RS 6 Avant, όμως αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες δημιουργίες της εταιρείας, μάλλον δε θα είναι και τόσο οικονομικό. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ABT βελτιώνει τα Audi RS 6 Avant και RS 7 Sportback

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube