Αυτό το Datsun 260Z δείχνει τρομακτικά επικίνδυνο [video]

Αυτό το Datsun 260Z δείχνει τρομακτικά επικίνδυνο [video]

Με 400 άλογα στον τροχό και φουλ στη σκουριά, αυτό το 260Ζ είναι το απόλυτα αντισυμβατικό αυτοκίνητο φουλ tuned.

Δείχνουν χάλια, βάζουν φωτιά στο δρόμο και επίσης πατάνε στο δρόμο τέλεια. Μια παρέκταση του ευρωπαϊκού «Q-car» αμερικανιστί θα ήταν το «Zero Fucks Given Car».  

Ο Matt Farah από το «The Smoking Tire» βρήκε ένα τέτοιο, φυσικά στα States και δεν έχασε την ευκαιρία να το παρουσιάσει. Πρόκειται για ένα Datsun 260Z, μετατροπή με μοτέρ Toyota 2JZ, που όπως λέει ο ιδιοκτήτης του βγάζει 400 WHP στον πίσω άξονα.

Και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε, βλέποντας και ακούγοντας στο video τη βόλτα του Matt.

Το αυτοκίνητο κατά τα λοιπά είναι φουλ στη σκουριά, με ελάχιστη μπογιά στις λαμαρίνες του, χωρίς πλευρικά παράθυρα, χωρίς καθαριστήρες, με ζώνες τεσσάρων σημείων που δεν μπορούν καν να σφίξουν πάνω στο σώμα σου κι όταν στρίβεις ακούγεται μέσα στην καμπίνα λες και κάνεις μετακόμιση τα γυαλικά της μάνας σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα χωματερό Datsun 240Z για την πρώτη θέση του ράλι Πεκίνο-Παρίσι [video]

Όλα αυτά σαφώς και ακούγονται και φαίνονται τρομακτικά, οπότε καθήμενος πίσω από το τιμόνι, πριν καν ξεκινήσεις, θεωρείς πως έχεις να κάνεις με ένα προχειροφτιαγμένο κι επικίνδυνο αυτοκίνητο. Αλλά τα φαινόμενα απατούν και διαψεύδονται από την πράξη. Η ανάρτηση του 260Z είναι σοβαρά τροποποιημένη, με άξονες από R33 Skyline που φροντίζουν να βάζουν κάτω τα άλογα του διτούρμπινου 6κύλινδου σε σειρά Toyota 2JZ.

Μια ματιά στο video με τον πρωταθλητή Zero Fucks Given θα σας πείσει!

[Πηγή TheSmokingTire]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube