Αυτή η Mercedes-Benz G-Class κοστίζει 1,2 εκατ. ευρώ

Αυτή η Mercedes-Benz G-Class κοστίζει 1,2 εκατ. ευρώ

Η Mercedes-Benz G-Class απέκτησε κάμπριο εκδοχή, η οποία μάλιστα κοστολογείται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Mercedes-Benz G-Class Cabrio

Η Mercedes-Benz G-Class, ένα από τα πιο εμβληματικά off-roader της αγοράς απέκτησε χάρη στον γερμανικό βελτιωτικό οίκο Refined Marques κάμπριο έκδοχη.

Η μετατροπή αυτή μάλιστα δεν βασίζεται σε οποιαδήποτε έκδοση, αλλά στην έκδοση G 63 AMG. Συγκεκριμένα λοιπόν, η 3πορτη εκδοχή της G-Class, προσθέτει πλησίον των ήδη δυναμικών της χαρακτηριστικών, όλα εκείνα τα σπορ στοιχεία της μεγάλης αδερφής της. Περιλαμβανομένου εννοείται και του 4λιτρου V8 twin-turbo κινητήρα.

H κάμπριο εκδοχή της Mercedes-Benz G-Class εξοπλίζεται με τον 4λιτρο V8 twin-turbo

Mercedes-Benz G-Class Cabrio

Την θέση της σκληρής οροφής έχει πάρει πλέον μία μαλακή κουκούλα, που μπορεί να αναδιπλώνεται προς τα πίσω, με τις δύο πλαϊνές πόρτες να ανοίγουν αντίθετα από τις συμβατικές.

Το εσωτερικό του, στο μεγαλύτερο μέρος του είναι επενδυμένο από κόκκινο δέρμα, όπως ακριβώς και η κατασκευασμένη από βινύλιο οροφή.

Mercedes-Benz G-Class Cabrio

Σύμφωνα με τον οίκο Refined Marques , η κάμπριο έκδοση του γερμανικού μοντέλου θα παραχθεί σε μόλις 20 κομμάτια, με το πρώτο εξ αυτών να παραδίδεται σε ένα supermodel από την Αμερική. Στη λίστα των πελατών βρίσκεται και ένας συλλέκτης από τη Μέση Ανατολή.

Βλέποντας λοιπόν πως έχει τέτοιους πελάτες, ο γερμανικός οίκος όρισε την τιμή του δημιουργήματος του στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ! Ένα τόσο περιορισμένο αυτοκίνητο λοιπόν προορίζεται για εξαιρετικά  λίγες τσέπες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube