Alfa Romeo Giulia by Squadra Tuning

Alfa Romeo Giulia by Squadra Tuning

Η έκδοση με τον 2.2 Diesel 180 κέρδισε άλλους 62 ίππους και 7,1 kgm ροπή.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, η πιο δημοφιλής εμπορικά έκδοση της νέας ιταλικής μπερλίνας είναι αυτή με τον 4κύλινδρο diesel των 2,1 λίτρων και τους 180 ίππους.

Με αυτή την έκδοση κινητήρα ασχολήθηκε και η Ολλανδική Squadra Tuning που έχει μεγάλο παρελθόν στις βελτιώσεις Alfa Romeo. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια βελτιωμένη Giulia 2.2 Diesel 180, μιας και πριν δύο εβδομάδες είδαμε και την πρόταση της BR Performance. Στην συγκεκριμένη όμως εφαρμογή της Squadra Tuning, η ιπποδύναμη ανέβηκε και άλλο φτάνοντας στους 242 ίππους και η ροπή στα 53,0 kgm (πάντα με το αυτόματο κιβώτιο). Η μόνη επέμβαση που έχει υποστεί είναι επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Δοκιμάζουμε Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180

Μετρήσεις επιδόσεων από στάση δεν ανακοίνωσε ο Ολλανδικός βελτιωτικός οίκος, αλλά ανέφερε ότι η μέτρηση 100 – 200 km/h ολοκληρώνεται σε 18,5”, 8,5” πιο γρήγορα από την εργοστασιακή έκδοση (σύμφωνα με μετρήσεις της Squadra Tuning).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Δοκιμάζουμε Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180 AT8

Η τιμή για το συγκεκριμένο πακέτο βελτίωσης είναι € 590 και περιλαμβάνει και το επανακαλιμπράρισμα του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων που πλέον κάνει πιο άμεσα κατεβάσματα, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται τα paddles αλλαγών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube