Tesla: Προσθέτει Netflix και Youtube στα μοντέλα της

Tesla: Προσθέτει Netflix και Youtube στα μοντέλα της

Οι επιβάτες των Tesla θα μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία καθώς περιμένουν να φορτίσει η μπαταρία του.

Ο Elon Musk ανακοίνωσε μέσω Twitter πως οι εφαρμογές Youtube και Netflix θα προστεθούν στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των μοντέλων της Tesla μέσω του επόμενου update.

Η θέαση ταινιών και βίντεο από Youtube και Netflix θα είναι εφικτή αρχικά μόνο όταν το όχημα είναι παρκαρισμένο, κάτι που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια φόρτισης ή αναμονής. Παρόλα αυτά, όταν η πλήρως αυτόνομη οδήγηση σε δημόσιους δρόμους επιτραπεί από το νομικό πλαίσιο, οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθούν και όταν το όχημα βρίσκεται εν κινήσει.

 

 

 

Όπως αναφέρει ο Elon Musk, η κινηματογραφική εμπειρία στο εσωτερικό των Tesla είναι φανταστική χάρη στα άνετα καθίσματα και τον ήχο surround. Να θυμίσουμε πως το Model 3 όπως και το επερχόμενο Model Y έχουν στο ταμπλό τους μια οθόνη αφής 15" ανάλυσης 1920x1080 σε οριζόντια διάταξη. Όσο για τα Model S και Model X, αυτά έχουν μια οθόνη αφής 17" σε κάθετη διάταξη η οποία λόγω αναλογιών είναι λιγότερο πρακτική για βίντεο.

Μέχρι στιγμής, οι ιδιοκτήτες Tesla μπορούσαν να παίζουν παιχνίδια όταν το όχημα ήταν σταματημένο αλλά δεν ήταν δυνατή η προβολή βίντεο στις οθόνες τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube